Municipiul Codlea ar putea avea un nou cartier rezidențial

0
2.374 vizualizari
views

În Municipiul Codlea se fac pași importanți pentru dezvoltarea orașului. Edilul localității, Mhai Cîmpeanu, dorește ca prin investițiile realizate să atragă tot mai mulți tineri, iar Codlea să le ofere șansele necesare unui viitor mai bun.

Astfel, administrația locală a anunțat că orașul de la poalele Măgurii va avea un cartier rezidențial nou în zona ” Groapa Calului. Va cuprinde, pe lângă spațiile de locuit, toate celelalte componente necesare unei vieții la standarde normale: servicii social – educaționale, medicale, turism, comerț, petrecerea timpului liber, etc.”

Recent, Mihai Cîmpeanu a declarat că: ”A fost publicat în SICAP, în 24 mai,  anunțul pentru achiziția de Servicii de întocmire „𝐏𝐔𝐙 𝐙𝐨𝐧𝐚 𝐑𝐞𝐳𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐆𝐫𝐨𝐚𝐩𝐚 𝐂𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢” în municipiul Codlea. Data limită de depunere a ofertelor este 14 iunie 2022, ora 15:00. Valoarea contractului este de 326.134,45 de lei plus TVA. Practic, vorbim despre un 𝐧𝐨𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞𝐫 𝐚𝐥 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞 și consider că acest 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 este 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜 pentru dezvoltarea socio-economică a municipiului Codlea și va aduce un plus pentru întreaga comunitate.”

Prin realizarea acestui PUZ se va dezvolta o zonă rezidențială pe aproximativ 60 ha cu scopul declarat al creșterii demografice în municipiul Codlea.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic