Moș Crăciun a venit încărcat cu daruri pentru copiii din centrele de plasament din Codlea și Râșnov

0
3.854 vizualizari
views

Moș Cărciun a venit încărcat cu daruri pentru copiii din centrele de plasament din Codlea, Râșnov și Întorsura Buzăului. Este pentru al 12-lea an consecutiv în care moșul, aflat sub patronajul Fundației Umanitare ANCOR, împlinește dorințe și bucură acești copii în perioada Crăciunului. Am stat de vorbă cu președintele fundației, Anca Fuiorea, organizatorul și sufletul acestui eveniment caritabil, care ne-a spus cu modestie că meritul este în mare parte al familiilor prietene care pregătesc cadourile pentru copilași.

Evenimentul s-a desfățurat la Cheile Grădiștei – Fundata și în așteptarea lui Moș Crăciun copiii au luat masa la restaurant, au fost răsfățați cu fântâna arteziană de ciocolată și au trăit momente magice alături de magician. Un alt moment deosebit a fost oferit și în acest an de soliștii Operei Brașov, care i-au colindat pe toți cei prezenți.

 

Galerie foto completă pe FACEBOOK (CLICK AICI)fundatia_umanitara_ancor-2 fundatia_umanitara_ancor-8 fundatia_umanitara_ancor-13 fundatia_umanitara_ancor-19 fundatia_umanitara_ancor-29 fundatia_umanitara_ancor-35 fundatia_umanitara_ancor-39 fundatia_umanitara_ancor-53 fundatia_umanitara_ancor-54 fundatia_umanitara_ancor-68 fundatia_umanitara_ancor-80 fundatia_umanitara_ancor-101 fundatia_umanitara_ancor-105 fundatia_umanitara_ancor-107 fundatia_umanitara_ancor-110 fundatia_umanitara_ancor-173 fundatia_umanitara_ancor-179

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic