Din suflet pentru semenii noștri – Grădinița Dumbrăvița

0
2.627 vizualizari
views

La Grădinița cu program normal Dumbrăvița, activitățile premergătoare sărbătorilor de iarnă au demarat cu acțiunea umanitară organizată de către cadrele didactice din unitate „DIN SUFLET PENTRU SEMENII NOȘTRI ” prin care și-au propus să fie alături de copiii mai puțin norocoși, care ştiu prea puţin ce înseamnă Crăciunul. Părinții împreună cu preșcolarii au pregătit pachete și cadouri care au avut ca și destinație orfelinatul din cadrul Spitalului Stejeris Brașov .
Moș Nicolae nu a întârziat să apară nici la preșcolarii grădiniței, lăsând dulciuri în cizmulițele confecționate de către copii.

În data de 16 decembrie a fost organizat un Târg de Crăciun cu obiecte și decorațiuni confecționate de către educatoare împreuna cu preșcolarii. Activitățile în grădiniță continuă cu serbările destinate Nașterii Domnului și întâmpinarea lui Moș Crăciun . Pe 19 decembrie, Grupa mijlocie „Albinuțele” sub îndrumarea d-nei educatoare Cîmpean Alina, au cântat și au colindat pentru părinții, bunicii și cei veniți să participe la serbare, bucurându-se împreună de spiritul sărbătorilor, alături de Moș Crăciun!

dsc_0064-copy dsc_0068-copydsc_0010-copygradinita_dumbravita-1 gradinita_dumbravita-2

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic