Serbare de Crăciun a secției germane clasele 1-4, Liceul Teoretic ”Ioan Pascu”

0
3.450 vizualizari
views

Casa de Cultură a municipiului Codlea s-a animat din nou în după-amiaza zilei de 21 decembrie cu prilejul serbării pregătită de copiii din clasele primare de la Liceul Teoretic Ioan Pascu, secția Germană.

Costumați în personaje biblice, copiii au transpus scenete din Cartea Sfântă într-o frumoasă interpretare, vestind Nașterea Mântuitorului, momente îndelung aplaudate de părinții și rudele aflate în public. S-au cântat colinde și au fost recitate poezii, iar micuții l-au așteptat pe Moș Crăciun. Încărcat cu daruri, moșul a oferit rând pe rând cadouri tuturor copiilor.

serbare_sectia_germana_codlea-1 serbare_sectia_germana_codlea-2 serbare_sectia_germana_codlea-3 serbare_sectia_germana_codlea-4 serbare_sectia_germana_codlea-5 serbare_sectia_germana_codlea-6 serbare_sectia_germana_codlea-7 serbare_sectia_germana_codlea-8 serbare_sectia_germana_codlea-9 serbare_sectia_germana_codlea-10 serbare_sectia_germana_codlea-11 serbare_sectia_germana_codlea-12 serbare_sectia_germana_codlea-13 serbare_sectia_germana_codlea-14

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic