Misterele citadine-Cancerul se extinde in parcarile rezidentiale

5
1.249 vizualizari
views

De felul lui, omul este delasator. Sau, altfel spus, daca nu ti se intampla tie, nu prea te intereseaaza. Aflasem din oras cum ca, dupa ce firma Hi Speed Recovery a preluat si parcarile rezidentiale, s-au creat foarte multe confuzii si nereguli, care s-au rasfrant, desigur, asupra cetatenilor. Intr-un final, nici pe mine nu m-a ocolit, fiind pus intr-o postura mai mult decat jenanta. Anul trecut, in data de 21 Dec. am achizitionat locul de parcare cu nr 1140 de la firma Hi Speed Recovery, mi s-a dat tichet de parcare rezidentiala si mi-am instalat masina in parcare. In data de 4, un vecin pe care il stiam ca parcheaza de obicei mai in jos pe strada, imi ocupase locul de parcare. Nu era pentru prima data cand mi se intampla sa isi „uite” vreun vecin masina peste noapte. Dar de aceasta data, profund indignat, de parca as fi fost cel mai nataflet din bloc, pun mana pe telefon si sun la politia comunitara. Relatez problema, se face identificarea verbal, dupa care apare firma de ridicari, anuntata fiind de politia comunitara, si in 3 minute ii ridica masina vecinului, un frumos GOLF V, de culoare gri. Dimineata ma trezesc cu un afis in parbriz, este cel expus mai jos.

Domnul Florin facuse dovada ca platise locul meu de parcare din Sept. 2010, acesta fiind valabil 1 an. Asa ca, omul s-a dus si si-a luat masina de la firma de ridicari, cu scuzele de rigoare ale acestora, iar pentru mine a fost intocmita o adresa prin care eram instiintat ca s-a comis o eroare si ca imi va fi repartizat alt loc de parcare. Problema este ca nu se intampla pentru prima oara, inainte de locul 1140 mi s-a repartizat 1137, care figura ca fiind liber, dar pe care il avea de drept un alt vecin, valabil pana in Aug. 2011. O nebunie!

Firma si-a cerut scuze, atat fata de mine cat si fata de domnul Florin, insa la ora actuala domnul Florin isi parcheaza GOLF V-ul pe unde apuca, iar eu la fel cand apuca el sa parcheze pe locul 1140. Amandoi cu locul platit. Cine anume din cadrul primariei Codlea nu a trimis listele actualizate cand s-a facut predarea-primirea administrarii parcarilor rezidentiale si ar fi trebuit sa o faca, nu este de competenta noastra. Cert este faptul ca, am fost invitat la primarie de catre firma de ridicari, Vineri, 7 Ian., pentru elucidarea misterului. Iar ca mine mai sunt multi altii.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

  1. […] Misterele citadine-Cancerul se extinde in parcarile rezidentiale Thu Jan 06, 2011 16:52 pm De felul lui, omul este delasator. Sau, altfel spus, daca nu ti se intampla tie, nu prea te intereseaaza. Aflasem din oras cum ca, dupa ce firma Hi Speed Recovery a preluat si parcarile rezidentiale, s-au creat foarte multe confuzii si nereguli, care s-au rasfrant, desigur, asupra cetatenilor. Intr-un final, nici pe mine nu m-a […] […]

  2. Eu cred ca sunt cativa gura-casca in primarie, neglijenti, care nu au trimis locurile de parcare actualizate pe 2010, in momentul in care firma de ridicari a preluat administrarea parcarilor rezidentiale. Sau, mai grav, acei bani incasati de primarie pentru locurile care nu se regasesc in documentele de la firma ca fiind alocate, sa-i fi bagat cineva in buzunar. Oricum ar fi, e o nebunie din care sper sa iesim curand.

    P.S. In seara aceasta este randul meu sa parchez intre gunoaie, domnul Florin a ocupat deja locul 1140.

  3. Sunt destui gură-cască în primărie. Prea mulţi! Dar cei care au pus la punct planul de a jecmăni codlenii cu parcările nu sunt deloc gură cască, ci persoane inteligente, foarte inteligente, care însă nu se află în slujba Codlei, chiar dacă i-au salarii şi prime de invidiat şi au posturi sigure faţă de mediul privat, dar care lucrează mai mult/foarte mult în interes personal….

  4. Şi trecerea parcărilor REZIDENŢIALE în administrarea firmei HI SPEED RECOVERY, care pur şi simplu încasează peste noapte ceea ce încasa până acum bugetul local, este absolut ilegală după cum ştim!!!
    Din condei, în dispreţul oricărei legi, cei din primărie au făcut cadou această activate firmei protejate, văduvind bugetul local de aceste venituri şi creând astfel această nebunie.

  5. Astazi am fost la firma de ridicari, iar cei de acolo mi-au spus ca, cei care au revendicat locurile de parcare cu tichet de primarie, printre care si dnl. Florin, nu au putut face dovada platii cu chitanta. Acestia au doar tichetul de parcare. Asadar, cel de la primarie care a dat tichetele, ma refer la cele de anul trecut, inainte ca firma de ridicari sa preia contractul, a bagat banii in buzunar. Sigur, nu s-a rezolvat nimic momentan, eu tot pe unde apuc parchez, evitand astfel un scandal, cu toate ca vecinului ar trebui sa ii dea de gandit, acesta fiind pacalitul.

Comments are closed.