Primaria Codlea nu se dezminte,si-au impartit prime de 1 miliard

8
1.964 vizualizari
views

Primaria Codlea socheaza! Nu au fost in stare sa imparta cateva pachete copiilor orfani, dar si-au impartit 1 miliard ca prime de Craciun. Si ramanem din nou uimiti de actiunile celor din primarie, desi nimic nu ar trebui sa ne mai mire.

Conform spuselor consilierului local, Erwin Albu, in ultima luna a anului trecut , in plin scandal al parcarilor, cativa functionari ,,mai de seama” ai primariei Codlea  si-au impartit aproximativ un miliard de lei vechi ca prime, intr-o discretie totala.

,,Am cerut in calitate de consilier local, informarea oficiala, in scris,  cu privire la acest aspect printr-o cerere inregistrata. Voi reveni cu detalii” , declara domnul Erwin Albu.

Sincer, chiar astept nerabdatoare aceste detalii, tinand cont de felul in care sunt tratati cetatenii Codlei!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

8 COMENTARII

  1. si nu ia nimeni atitudine… cica e criza,atunci sa fie la toti. cred ca de banii aceia s-ar fi bucurat si orfanii si cei mai saraci ,macar de craciun. si in legatura cu fosta casiera, de ce nu a fost data afara? o fi si ea ruda cuiva si e indispensabila? iti vine sa pleci si sa nu mai auzi de romania dar daca stai sa te gandesti putin, nu de romania nu vrei sa auzi ci de conducatorii ei. ar trebui sa se dea o lege sa candideze doar patriotii,poate macar asa se schimba ceva…. cu speranta…

  2. Ei au primit prime frumoase de sarbatori, iar pentru Codlea nu au fost in stare sa puna un brad de CRACIUN in promenada,tinand cont ca padurea este la doi pasi de noi. Ce sa mai vorbim de cadouri pentru copii orasului, banii alocati pentru acest eveniment sau dus in buzunarul lor.

  3. Tare mi-ar placea ca fiecare sa isi scrie numele mic macar. Postari sub pseudonime de genul „un codlean” , „un grup de codleni”, fac sa iasa in evidenta frica, teama, neimplicarea. E ca si cum ne-am dori, insa doar cu jumatate din verticalitatea si mandria de cetateni ai comunitatii. Firesc ar fi sa avem curaj sa ne privim dimineata in oglinda, sa ne mandrim cu noi insine. Cati dintre o facem? Numele meu este Ovidiu Stan.

  4. urata miscare,urat cand fura,urat cand mint,urat cand inseala,urat din toate punctele de vedere ca ne cred prosti pe toti la un loc,uratttttttt!!!!!!!!!!foarte urat

  5. pentru noi, are identitate, esti singurul care nu recunoaste o persoana, din cauza ca nu esti cu noi. tu plutesti inca printre visele tale!
    si by the way: las-o, nu lasa-o!

Comments are closed.