Ministerul Dezvoltării alocă 21 de milioane pentru amenajarea zonei recreaționale Maial Codlea

0
1.343 vizualizari
views

Vești bune pentru Codlea. Municipiul va beneficia de 21.663.162,23 lei pentru amenajarea zonei recreaţionale Maial. Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a semnat 37 de contracte de finanţare, în valoare totală de 196.519.286,17 lei, prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de MDLPA.

Municipiul Codlea se află printre cele 37 de contracte de finanțare. Banii vor fi folosiți pentru amenajarea zonei recreaționale Maial Codlea. Investiția presupune realizarea mai multor obiective, printre care: 

    • Centru recreațional cu bazin de înot, anexă social-administrativă și bazin de înot relaxare
    • Amenajări sportive (terenuri de tenis, patinoar, pistă skateboarding, biciclism extrem, rolleri, loc de joacă) străzi, parcuri, spații verzi.

Accesul carosabil și pietonal se va face prin strada Iosif Comanescu și Șoimului.De asemenea vor fi amenajate 20 de locuri de parcare.

Cel mai mare proiect de investiții din istoria municipiului Codlea, spune primarul Mihai Cîmpeanu.

”Astăzi, 28.05.2021, am semnat contractul de finanțare pentru Centrul Recreațional Maial, care reprezintă cel mai mare proiect de investiții realizat din fonduri nerambursabile din istoria municipiului nostru. Valoarea acestuia este de aproximativ 4,5 milioane de euro. ”

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic