Drama unei familii din satul Ungra, scoate la iveală sărăcia în care trăiesc mulți români

0
4.448 vizualizari
views
Drama unei familii din satul Ungra, care a pierdut două fetițe de 7 și 9 ani, iar cea de a treia în vârstă de 8 ani se zbate între viață și moarte, după ce mama a vrut să le curețe părul cu o soluție, scoate la iveală sărăcia și lipsa de pregătire a multor familii din satele românești. Soluția ucigașă era folosită pentru deparazitarea oilor. Mama a vrut să le scape de păduchi, ca fetele să poată merge la școală..
 
Acestor oameni lipsiți de informație și educație, care își duc traiul de pe o zi pe alta, statul ar trebui să le acorde sprijin, să-i susțină cu programe și să le ofere servicii sociale și medicale.
 
 
Povestea pe scurt:
Mama celor 3 fete a vrut să le spele pe cap cu o soluție pentru păduchi, pentru ca fetele să poată merge la școală luni dimineață. Vecini spun că fetițiele erau cuminți și cu respect față de toată lumea, că mergeau la școală și învățau bine. Din dorința de a le oferi educația de care au atâta nevoie, mama le-a spălat pe cap cu soluție de Tomoxan, care se folosește pentru deparazitarea oilor, fără să își imagineze vreo clipă că poate face rău propriilor copii.
Soluția era atât de puternică, încât în câteva minute fetițele și-au pierdut cunoștința. Disperată, mama a alertat vecinii și au sunat la salvare. Din păcate, pentru fetițele de  7 și 9 ani, medicii nu au mai putut face nimic. Fetița în vârstă de 8 ani, care a ieșit din stop cardio-respirator, a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la Tg. Mureș, însă medicii sunt foarte rezervați în privința acesteia.
(foto – cele două fetițe pentru care medicii nu au mai putut face nimic)
 
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic