Mike Asterix a dormit sub cerul liber în Codlea

1
1.584 vizualizari
views

Mike Asterix și-a petrecut noaptea de 19 spre 20 octombrie la Codlea, dormind sub cerul liber, învelit cu un sac de dormit.

Plecat în turul Europei pe bicicletî, excentricul Asterix cară după el o greutate de 115kg în căruciorul legat de bicicleta lui. Nu are bani, nu are card de credit, nu are decât bunăvoința oamenilor din țările pe care acesta le traversează.

Când l-am rugat să ne spună câteva cuvinte despre această călatorie inedită, ne-a spus că a rămas plăcut impresionat de căldura cu care a fost primit de oamenii din România și Bulgaria. În ochii europenilor, aceste țări  nu sunt văzute cu ochi buni, fiind asociate cu furtul și țiganii. Și cum lucrurile nu sunt nici pe departe așa, va scrie o carte în urma jurnalului de călătorie, arătând Europei că greșește.

În vârsta de 50 de ani, germanul Asterix este plin de tatuaje și suveniruri, fiecare popas pe care l-a făcut aducându-i o alăa amintire din partea localnicilor. Corn de berbec la pălărie, insigne care mai de care mai sofisticate și embleme de toate soiurile. Până și jandarmeria i-a dăruit o insigna. Dar cel mai frumos este tatuajul cu harta României de pe gâtul lui.

Tricoul cu IRON MAIDEN și steagul CAP DE MORT al piraților ne-au întărit convingerea că este rocker, iar dacă am fi avut un walkmen cu Metallica sau Scorpions i l-am fi dăruit. I-am făcut cadou legitimația de presă, pe care cu mândrie a pus-o la gât, în salba de cadouri. Asterix va ajunge în curând la Sibiu, va ieși din țară pe la Arad, continuând turul prin Ungaria, Polonia..

Mike Asterix – Europe Tour

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. BRAVO AI TUPEU DAR AM O INTREBARE DACA NU AI BANI TE AJUTA OAMENII CU MACAREA DAR CU BAIA CINE TE AJUTA TOT OAMENII

Comments are closed.