Povestea șoferiței care a vrut să se sinucidă aproape de Codlea

0
1.383 vizualizari
views

Apropiații Ralucăi Popa, fata care a încercat să se sinucidă pe DN1, într-un accident petrecut aseară, sunt şocaţi de gestul ei, şi o descriu drept o tânără foarte norocoasă în plan material, dar extrem de ghinionistă în dragoste.
Oamenii spun că fata era sensibilă, veselă şi plină de viaţă, şi chiar dacă a avut o viaţă sentimentală plină de ghinioane nimeni nu şi-a imaginat că va recurge la un asemenea gest. (vezi aici) Tânăra a fost singură la părinţi, crescută doar de mamă de la vârsta de 6 ani, când tatăl ei a murit.

”De patru ani stă aici. Mai mult ce să vă spun. Respectuoasă. Foarte respectuoasă. Nu am auzit să aibă probleme. Azi dimineață am auzit că a vrut să se omoare. Foarte mult m-a surprins. Pentru că nu am văzut-o niciodată supărată, nu am văzut-o deprimată. (…) Știu că a fost căsătorită și despărțită de un an jumate. (…) Liniștită. Nu am auzit scandal niciodată. Îmi pare rău de ea pentru că e tânără și s-a întâmplat așa. Nu merită să îți iei viața. Viața e frumoasă și trebuie trăită așa cum a lăsat-o Dumnezeu. Viața e prea frumoasă și trebuie trăită așa cum trebuie”, spune o vecină de pe scara unde locuiește Raluca, citată de Ora de Sibiu.
La 19 ani, s-a căsătorit prima dată şi a plecat împreună cu proaspătul soţ în Spania. Nu a reuşit însă să se adapteze, iar mariajul s-a sfârşit rapid. A spus DA pentru a doua oară la 28 de ani, când a condus-o în faţa altarului un fost coleg de serviciu, cu care avea o relaţie de aproximativ doi ani de zile. După mai puţin de doi ani, şi cel de-al doilea mariaj s-a sfârşit.

Întreaga poveste o puțeți citi AICI

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic