Mihai Cîmpeanu, cel mai tânăr primar din județul Brașov împlinește 29 de ani

0
6.247 vizualizari
views

Cel mai tânăr primar din județul Brașov și posibil și cel mai tânăr edil la nivel național, are numai 29 de ani pe care i-a împlinit pe 28 iunie. Prezent în administrația locală codleană de la 25 de ani, Mihai Cîmpeanu a preluat funcția de primar în urmă cu aproape 2 ani din calitatea de viceprimar, în locul demisionarului Cătălin Muntean care s-a retras și i-a lăsat pe umeri tânărului toată răspunderea unui municipiu cu peste 20 de mii de locuitori.

Cu experiența acumulată în perioada în care Mihai Cîmpeanu a fost viceprimar, dar și ajutat de echipa de profesioniști din aparatul administrativ a preluat și a inițiat foarte multe proiecte de investiții pentru Codlea în tot acest timp.

Deși criticii și opoziția nu i-au dat foarte multe șanse, apreciind că Mihai Cîmpeanu este prea tânăr pentru a conduce un oraș, ambiția, seriozitatea și înțelegerea sistemului administrativ l-au făcut să fie foarte apreciat în ultimele 12 luni în rândul codlenilor. Și cu toate că acesta nu și-a anunțat în mod oficial candidatura pentru alegerile din septembrie 2020, se află în preferințele codlenilor la funcția de primar pentru următorii 4 ani la cârma municipiului Codlea.

La cei 29 de ani Mihai Cîmpeanu este căsătorit și are doi copii. La mulți ani și putere de muncă!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic