Microhidrocentrale şi un hypermarket pe terenul de la Colorom

1
1.139 vizualizari
views
Colorom
Colorom

Colorom
Colorom

Pe terenul de 46,4 ha unde pana in 2007 si-a desfasurat activitatea societatea Colorom sunt momentan in faza de proiect construirea unui hypermarket dar si a doua microhidrocentrale.

Cele 2 faze de demolare a cladirilor tocmai au fost incheiate,  in urma acestei operatii rezultand  cca. 22000 mc beton, cca. 10000 mc caramizi, 50 to fier vechi si otel, amestecuri de beton caramizi, tigle si materiaIe ceramica dar si deseuri lemn, firma care detine momentan acest teren a investit 2,4 milioane de dolari doar pentru ecologizarea acestuia.

Dl. Iosif Kovacs care este administratorul companiei Avasca Real Estate, a declarat pentru BzB că deocamdată noul proprietar al terenului nu intenţionează să dezvolte un complex rezidenţial. „Am fost contactaţi doar de reprezentanţii unui hypermarket şi vom face o dezvoltare pe o mică suprafaţă de teren pentru aceştia„.

De asemenea, reprezentanţii Avasca Real Estate se consultă momentan cu o firma in domeniu pentru construirea a două microhidrocentrale în zonă – una dintre acestea chiar pe suprafaţa pe care s-a aflat vechiul mamut industrial, iar cea de-a doua pe un alt teren care a aparţinut acesteia, la barajul de captare apă Turcu.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Ar fi cazul să se facă nişte investiţii serioase în materie de asigurarea oraşului cu apă. La fiecare ploaie mai serioasă rămânem ore întregi fără apă.

    Ştie cineva ce se întâmplă la Institutul fostelor Sere ? Se pare că se demolează şi acolo. Încet şi în linişte.

Comments are closed.