Expoziții ale micilor artiști, la Muzeul Tradițiilor Codlene

0
1.901 vizualizari
views

Expoziția a avut ca scop promovarea elevilor talentați din municipiul Codlea. Muzeul Tradițiilor Codlene a început încă de anul trecut un proiect de promovare a valorilor locale, iar acesta este cel de al III-lea eveniment în cadrul proiectului – vernisaj  ”Culori” – Lucrări pe hârtie cartonată cu culori acrilice: anotimpuri, natură, flori, peisaje.

În cadrul momentului inaugural de la Muzeul Tradițiilor Codlene, învățătoarea îndrumătoare Vlădilă Karmina, a pregătit și un moment muzical cu elevii. La eveniment au participat, părinți, bunici, cadre didactice. Cele 54 de lucrări au fost foarte apreciate, iar pe viitor muzeul va continua acest proiect de promovare a copiilor talentați. Din lucrările acestora reiese naivitatea și în același timp talentul fraged expus prin ochii lor, un soi de pictură juvenilă deosebită.

Directorul școlii, Iaru Mihaela, s-a arătat foarte mândră de realizările elevilor. ”Sunt mândră și onorată să fiu alături de cei mai tineri artiști ai liceului nostru. Considerăm că trebuie să îi sprijinim pe copiii noștri în a-și expune creativitatea, în a crea lucruri frumoase într-o societate în care de multe ori ne întâlnim cu urâtul”

”Această expoziție reprezintă o încununare a eforturilor lor și vreau să-i felicit pe copii din tot sufletul meu și să le mulțumesc că am avut ocazia să petrecem atâtea ore minunate lucrârnd împreună, bucurându-ne de fiecare dată de rezultat” – Vlădilă Karmina, învățător coordonator.

Expoziția este deschisă până în 10 ianuarie 2020, pentru cei care nu au reușit să ajungă la deschiderea oficială. La muzeu sunt expuse cele mai reprezentative lucrări ale elevilor de clasa a V-a, de la orele de educație plastică.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic