Elevii și profesorii din Codlea vor fi premiați

0
1.452 vizualizari
views

Elevii cu rezultate foarte bune, care s-au remarcat în cadrul activităților educaționale și care au obținut merite deosebite la diferite olimpiade, dar și cadrele didactice care i-au pregătit, vor primi recunoașterea meritelor din partea administrației publice locale în cadrul unei manifestări care va avea loc la Casa de Cultură a municipiului Codlea. Evenimentul se va desfășura pe 10 decembrie.

Mihai Cîmpeanu, viceprimar cu atribuții de primar:

”Interesul pentru educație/învățământ a fost și va rămâne dintotdeauna o preocupare majoră pentru mine. În acest sens, am luat inițiativa ca meritele elevilor care ne reprezintă la olimpiade și concursuri să fie recunoscute. De asemenea, vă asigur de respectul sincer și de sprijinul permanent pentru tot ce înseamnă valoare în educație.

Mai exact, elevii care au obținut rezultate deosebite la competițiile școlare vor fi răsplătiți, la fel și profesorii lor îndrumatori. Totodată, este pentru prima oară când în comunitatea noastră se premiază performanțele școlare ale copiilor noștri de către administrația publică.

Am mizat întotdeauna pe o educație susținută în mod practic, nu doar la nivel declarativ, și de aceea consider că școlile noastre trebuie susținute mai ales prin investiții concrete: reabilitare săli de curs, dotarea cu echipamente școlare etc. La toate acestea se adaugă motivarea elevilor noștri prin oferirea unor condiții optime în scoala unde învață și care îi învață, profesori de excepție și un învățământ de calitate (tradus prin rezultatele extraordinare ale elevilor la competițiile școlare). Nu în ultimul rând țin să precizez că am făcut echipă bună în realizarea acestui proiect cu Radu Mihai, consilier local.

Așadar, pe 10 DECEMBRIE, ORA 18:00, la Casa de Cultură a Municipiului Codlea, într-un cadru festiv, va avea loc premierea elevilor, tinerilor și sportivilor care au obținut rezultate de excepție la concursurile școlare de excelență. La rândul lor, profesorii coordonatori vor primi și ei recompense.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic