Consilierii PNL vor prezenta lunar subiectele de interes pentru cetățenii Codlei

0
906 vizualizari
views

Așa cum era de așteptat după câștigarea șefiei statului de către Klaus Iohannis, consilierii locali ai grupului PNL aduc mulțumiri celor care i-au susținut și își propun să acorde o atenție deosebită informării acestora și în general a populației Codlei, legat de activitatea pe care o desfășoară în cadrul ședințelor publice ale Consiliului Local. 

”Le mulțumim colegilor, simpatizanților și tuturor locuitorilor municipiului Codlea pentru prezența în număr mare la vot, fapt ce a adus președintelui Klaus Iohannis un nou mandat și ne duce cu un pas înainte spre o Românie normală! Este important ca cetățenii să cunoască poziția consilierilor din grupul PNL vis-a-vis de deciziile luate în cadrul ședințelor de consiliu local. Înainte și după fiecare ședință ne asumăm să aducem în atenția publicului și să discutăm probleme importante ale comunității. ”
– Marian Popoiu, președinte Organizația PNL Codlea

Ca urmare, vă prezentăm lucrurile de interes direct pentru codleni discutate în cadrul ultimei ședințe din data de 25.11.2019, prezidată de consilierul local PNL, Călin Ivan

– La propunerea executivului de a finanța reabilitarea Parcului cu Umbră in suma de 2.100.000 lei, la ședința ordinară a Consilului Local, grupul consilierilor PNL a decis ca finanțarea să se încadreze în 500.000 lei , iar valoarea rămasă de 160 mii lei să fie distribuită către următoarele obiective:

1. Lărgire bandă DN1, intrare înspre Codlea –Nord.
2. Amenajare intrare mașini, loc de joacă și parcări zona Grădinița 9 Mai.
3. Amenajare trotuare și parcare Strada Unirii – Strada 9 Mai.
4. Refacere zid susținere DN1, între strada Laterală și vechea postă.
5. Refacere trotuare ”Motănel” – Colorom – Sere
6. Refacere trotuar Biserica Ortodoxă ”Muntișor”
7. Refacere sistem de colectare pluvială în zona Pizzeria Alex

– Piața agroalimentară, studiu de oportunitate propus de executiv și aflat în dezbatere pe ordinea de zi, se va concretiza cel mai probabil într-o piață volantă prin care să se ofere posibilitatea tuturor producătorilor locali de a-și vinde produsele. Se dorește acest lucru pentru a facilita comerțul cu produse ale producătorilor locali.

– S-a înființat Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret, ca structură fără personalitate juridică și care funcționează pe baza dialogului structurat în ceea ce privește elaborarea și monitorizarea politicilor publice locale în domeniul tineretului.

PNL Codlea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic