Mesaje de la liderii lumii pentru Charles al III-lea după vestea că are cancer

0
65 vizualizari
views

Preşedintele francez Emmanuel Macron i-a trimis salutări luni seară regelui Charles al III-lea, bolnav de cancer, urându-i în engleză „însănătoşire grabnică”, într-un mesaj pe reţeaua de socializare X, informează AFP, citată de Agerpres.

„Gândurile noastre se îndreaptă către poporul britanic”, a adăugat şeful statului francez, alăturându-se corului de urări privind recuperarea sănătăţii, care s-au revărsat în orele de după anunţul făcut de Palatul Buckingham.

I-au transmis mesaje și președintele SUA Joe Biden, fostul președinte american Donald Trump sau premierul britanic Rishi Sunak.

Fostul preşedinte american Donald Trump l-a descris pe rege ca fiind un „om minunat”, transmite News.ro. Trump a postat un mesaj pe reţelele sociale: „Este un om minunat, pe care am ajuns să-l cunosc bine în timpul preşedinţiei mele, şi ne rugăm cu toţii ca el să aibă o recuperare rapidă şi completă!”.

Preşedintele SUA, Joe Biden, s-a declarat „îngrijorat” în urma diagnosticului Regelui Charles. Întrebat de reporteri dacă are un mesaj pentru rege, Biden a spus: „Da, sunt îngrijorat pentru el. Tocmai am auzit diagnosticul său. Sper că voi vorbi cu el în curând”.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ