Mesaj către Grupul Independenţilor

7
1.957 vizualizari
views


Independenţii ştiu că eu îi apreciez mult pe unii dintre ei, pe Robert chiar îl susţin deschis. Asta însa nu mă împiedică să pun următoarea întrebare:

Grupul Independenţilor din Codlea ce vrea să însemne? Cum adică independent, dar fac parte dintr-un grup? Mie imi dă cu virgulă şi încă tare. Sigur că unii au ceva de câştigat de aici, dar MAJORITATEA au fost efectiv fraieriţi (scuzaţi cuvântul, dar este necesar). FRAIERIŢI. Deoarece ei s-au pus, din frică probabil, în umbra celorlalţi şi acolo vor rămane. Dacă speră că vor caştiga voturi, se înşeală. În afară de Erwin (ca şi candidat la primărie) unul sau doi mai au de câştigat de acolo , ceilalţi vor rămane în umbră şi nu vor recolta nimic. Discutăm dupa alegeri dacă ÎMPREUNĂ ceilalţi vor aduna voturi pentru un loc în CL.

Şi asta pentru că INDEPENDENT înseamnă SOLITAR. Trebuie să îţi faci tu singur campania , nu să te ascunzi după faima lui Erwin. Nu uitaţi cât a luptat el pentru această faimă, şi câţi ani au trecut să ajungă aici. Dacă veţi crede că e atât de uşor, vă înşelaţi amarnic. Votul la urne îmi va da mie sau vouă dreptate. Mă tem că mie.

Dorin Şaramet


Citeste aici:

La Codlea s-a format grupul Independentilor pentru alegerile locale

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

7 COMENTARII

 1. La 1 martie scria domnul Erwin pe saitul lui ca Robert Cadar a parasit Codlea Info si zicea: „Deşi proiectul Codlea Info se trâmbiţează a fi unul comunitar, chipurile neafiliat politic , care ar pune valorile morale pe primul loc, Robert s-a simţit nevoit să comenteze public ca “mizerii” ultimele poziţii ale fostului coleg mai puţin cunoscut, dar care şi-a căutat astfel afirmarea . Nici până în acel moment atacurile personale şi folosirea proiectului comunitar pentru ceea ce păreau un fel de răfuieli personale nu au avut susţinerea sa, dar a sperat că va reuşi readucerea şi menţinerea proiectului Codlea Info în limitele obiectivităţii.”

  Ulterior Robert si-a anuntat intentia de a candida independent la consiliul local, iar acum acelasi Robert se declara inregimentat in grupul independentilor?

  Ce inteleg din toata chestia asta:
  Robert pleaca din echipa acestui sait pe motive politice la aproape 1 an dupa Loredana Ursu, alta colega care a plecat, despre care scria domnul Erwin ca motivele sunt de asemenea politice si ma intreb de ce i-a trebuit atata timp de gandire daca stia ca se face politica mascata?

  Raspunsul e simplu: A ramas pentru notorietatea de care se bucura la codlea info

  Cu capitalul de imagine acumulat isi lanseaza candidatura si pentru ca nu este suficient se aliaza cu domnul Erwin chiar daca sustinea pe facebook ca nu tine nici cu el nici cu Ovidiu Stan in disputele celor doi.

  Noua inregimentare a independentilor ma face sa cred ca Robert nu a fost cinstit si ca s-a folosit pe de o parte de codlea info iar acum trage jar pe turta lui cu domnul Erwin.

  Domnule Erwin, va rog mult sa nu acceptati astfel de oameni langa dumneavoastra ca va fac strica imaginea. Acest tradatori si speculanti trebuie sa se descurce singuri.

  • Draga Ciresica,
   te asigur ca Robert nu si-a pierdut caracterul si nu se lasa dus de val. Nici eu nu pot explica apartenenta lui la acest grup. Trebuie sa o faca el singur.
   Dar EU nu ma indoiesc de corectitudinea lui si o spun deschis : EU IL VOTEZ pe Robert pentru CL Codlea. Daca faci la fel nu vei avea decat de castigat pe viitor.
   Cu stima, Dorin…

   • Domnul Saramet, ciresica l-am ales ca nu vreau sa am probleme dar proasta nu sunt sa nu vad ce se urmareste de fapt. Lasati asa ca deja va contraziceti singur.

 2. da cine este domnule acest robert cadar?. ce studii are ..ce il recomanda ca nu inteleg de ce participa la alegeri niste oameni care habar n-au sa lege doua fraze..de aceea nu merge tara asta bine ca ne conduc numai oameni fara carte:)

 3. Tot mereu se aude argumentul „ce poate face un independent singur in consiliul local?” sau altfel „ce poate face un primar independent daca are CL impotriva lui?”. Eu inteleg grupul in felul acesta: primarul independent isi poate asigura astfel o sustinere in consiliu, iar cine il voteaza pe Dl Albu o poate face cu mai multa siguranta ca ideile sale se vor putea realiza. La fel si cel ce voteaza cu Dl Cadar sau oricare dintre ceilalti consilieri, poate avea o mai mare incredere ca planurile sale vor avea sustinere de la primar. Un motiv in plus pentru cei dezgustati de candidatii USL/PDL sa se prezinte la vot.

  Iar pentru reprosurile de „habar n-au sa lege doua fraze”: care va este alternativa? Va este clar cine o sa va conduca altfel timp de 4 ani? Daca da, atunci macar ati facut o decizie constienta.

 4. alternativa ar fi sa fie mai stricte criteriile de selectie a candidatilor sa aiba o facultate macar….ce perspectiva imi ofera unul care n-a avut nici pentru el o perspectiva in viata…hai sa fim seriosi sa nu mai sustinem toate personajele astea care vor sa aiba un statut pe care nu-l merita..

 5. Ciresica daca nu cunosti candidatii mi se pare aiurea sa spui ca nu stiu sa lege 2 fraze, il cunosc pe robert mai ales prin prisma actiunilor de voluntariat la care a participat, exista si google ! Si sa fim seriosi cati consilieri din cei actuali stiu macar o limba straina ? Deci votati cu cap!

Comments are closed.