Marius Moldoveanu şi-a tras ,,legal,, chipul în ţăruşi

10
1.519 vizualizari
views

O metodă inedită de promovare a găsit candidatul independent pentru Primăria Codlea, Marius Moldoveanu. După ce ,,a furat” o amendă de 6 milioane pentru afişele puse pe stâlpii de la electrica, acesta a confecţionat ţăruşi şi suporţi, pe care i-a înfipt în spaţiul verde sau pe marginea trotuarelor. Legea spune că afişele electorale trebuiesc aplicate în spaţiile special amenajate, respectiv aviziere, dar nu interzice niciunui candidat să îşi ,,planteze” în spaţiul public aceste promo-uri, atâta timp cât nu încurcă traficul sau pietonii. Ingeniosul Marius Moldoveanu s-a descurcat. Rămâne de văzut ce părere are primăria.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

10 COMENTARII

 1. ….titlul articolului nu da dovada de eleganta din partea unui redactor de ziar on line , e vorba de etica si caracter ovidiu.

  • Eu zic ca am fost chiar baiat finut si am prezentat corect situatia cu o tenta umoristica. Daca vorbim despre caracter, poate ar trebui sa scriu un articol in care sa prezint cititorilor inregistrarea audio in care m-ai facut troaca de porci la telefon pe motiv ca din cauza mea ai luat amenda 6 milioane, urmare a sesizarii biroului electoral. Asadar, eu sunt de vina pentru afisele tale pe stalpii de iluminat, nu tu ca ai incalcat legea aplicandu-le. Tu spuneai: ,,Presa, cainele de paza al democratiei..”Caracter zici? Viitor primar? Tu stii mai bine, dar eu zic asa (vorba tatalui meu) ,,cum iti asterni, asa dormi”. 🙂

   • Ovidiu !
    Imi pare rau sa ti-o spun dar vad ca site-ul codlea-info a fost transformat intr-un site de sustinere a lui Catalin Munteanu, iar ziarul la fel.
    Pentru tine nu e nimeni bun in afara de Catalin Munteanu.
    Oare despre el nu poti scrie nimic de rau?
    Parerea mea este, fara suparare, ca pe site si in ziar trebuie sa fii obiectiv si nicidecum partinitor.
    Din pacate asta nu e doar parerea mea, ci am discutat si cu alte peroane, care impartasesc ideile mele.
    Sorry, dar asta este realitatea !

 2. nu fi rau nelutu, drumurile noastre toate se vor intalni vreodata….. dan spataru nu a murit…..hihihi

 3. Andrei dioptriile tale sunt foarte bune observi bine de la distanta…. BINE PUNCTAT

 4. La primul comentariu al Domnului Ovidiu Stan ii dau dreptate chioar asa este Domnul Marius Moldoveanu vorbeste foarte vulgar nu numai cu tine ovidiu ci si cu alti cetateni eram martor cand acest individ marius moldoveanu a adresat unui baiat niste cuvinte foarte vulgare legate de parinti acestiua si amenintandul cu plangeri penale dart cand colo el era aceea persoane care il agresa verbal . Acest om nu a iesit pana acum primar si nici nu va iesi . Cu stima Marius

 5. ce mai conteaza acum fara suparare oricum cred ca Muntean Catalin George va castiga…

Comments are closed.