Mai multe cupluri au avut parte de ”Turul iubirii” la Sanctuarul de urși din Zărnești

0
817 vizualizari
views

Mesajul pe care au dorit să-l transmită organizatorii turului special de vizitare cu ocazia zilei de Valentines a fost cel al iubirii oferită și animalelor. Sanctuarul Libearty Zărnești a oferit unui număr de 7 cupluri un tur special al sanctuarului.

Vizitatorii au aflat poveștile urșilor din sanctuar, unele dintre acestea extrem de emoționante. Plimbarea s-a făcut cu un trenulet, iar turiștii au putut vedea urșii din observator, un spațiu amenajat la înălțime, din care se pot vedea aceste necuvântătoare în mediul lor.
În cadrul turului a fost vizitat și muzeul ursuleților de pluș. Aici, mari vedete internaționale au donat ursuleții din copilărie. Tot aici se află și cei mai mari urși de pluș, donați de Casa Regală a Angliei.

Turiștii s-au arătat plăcut impresionați și spun că a fost cea mai bună alegere pentru Valentine-s Day, că animalele, în special urșii, au nevoie de iubire. Turul este în egală măsură o introspecție a relației omului cu animalul și un semnal de alarmă față de cruzimile la care sunt supuși urșii pentru distracția oamenilor.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic