Lorena și Radu, doi frați pasionați de etnografie și folclor

0
4.580 vizualizari
views

Cei mai pasionați etnografi ai Codlei sunt doi frați, care de ceva timp își dedică o mare parte a timpului lor descoperirii și punerii în valoare a portului popular românesc, îmbrăcându-l cu mândrie și conferindu-i autenticitate pe scenele din toată țara, acolo unde folclorul se îmbină armonios cu straiele străvechi, unele dintre acestea având o vechime de peste 100 ani.

Cei doi frați despre care redacția Codlea Info a realizat încă din 2012 un material din seria ”Și noi avem talent”  (vezi aici), își urmează pasiunea cu sprijinul necondiționat al părinților. Este vorba de Lorena Ioana Adam și Radu Adam. Încă de mici, mama acestora îi purta în zilele de sărbătoare sau duminicile la biserică, în portul popular tradițional. Dar să îi lăsăm pe aceștia să ne spună povestea în materialul video de mai jos.

lorena_si_radu_adam_etnografie-2 lorena_si_radu_adam_etnografie-3 lorena_si_radu_adam_etnografie-4 lorena_si_radu_adam_etnografie-5 lorena_si_radu_adam_etnografie-8 lorena_si_radu_adam_etnografie-9 lorena_si_radu_adam_etnografie-10

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic