Locuințele ANL, primul proiect serios prin care se dorește rămânerea tinerilor în Codlea

0
1.832 vizualizari
views

A fost desemnat constructorul pentru realizarea blocului de locuințe ANL, din municipiul Codlea. După 30 de ani în care nimnei nu a făcut nimic pentru tinerii căsătoriți din Codlea, acesta este primul proiect pe care administrația Mihai Cîmpeanu îl va oferi tinerilor în următoarele 18 luni.

Cine va beneficia de aceste apartamente și care sunt criteriile de selecție? Criteriile sunt simple. Trebuie să ai buletin de Codlea, să ai loc de muncă. Vor avea prioritate cei căsătoriți înaintea celor necăsătoriți, cei cu 2 copii înaintea celor cu 1 copil, iar vârsta celor care fac o solicitare nu trebuie să depășească 35 de ani.  Valoarea totală a contractului este de 5.509.765,04 Ron (fără TVA)

Condițiile pentru a vă putea înscrie le găsiți accesând următorul link: http://m.anl.ro/ro/locuinte-pentru-tineri/

Primarul Mihai Cîmpeanu spune că: ”era timpul ca cineva să se gândească și la tineret, pentru că în ultima perioadă foarte mulți au plecat în localități precum Ghimbav și Cristian. Municipiul Codlea trebuie să se revigoreze, iar acest lucru se face prin continuitatea generațiilor. Nu promit ce nu pot face!”

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic