Locatarii blocurilor de pe strada Negoiu, nemulțumiți de serviciile companiei APA

0
905 vizualizari
views

Am fost sesizați în cursul zilei de sâmbătă, 12 iulie, că pe strada Negoiu din Codlea curge apa printre blocuri, izvorând din pământ. Compania APA a executat diferite lucrări în zonă, iar în ultimele două zile apa potabilă se scurge prin gradinile oamenilor, prin locurile de joacă, pe stradă. Nemulțumirile locuitorilor de pe această stradă, în special ale locatarilor celor 4 blocuri, constau în faptul că, deși au fost somați să încheie contracte cu compania APA, aceste contracte nu sunt realizate individual.

 

Astfel, pentru cele 6 apartamente existente într-un bloc, spre exemplu, șeful de scară are contract cu APA Brașov, acesta verificând lunar fiecare apometru în dreptul fiecărui apartament. Nu există nici o asociație de proprietari, numărul locatarilor fiind de aproximativ 24. Problemele nu se opresc aici. Apa se infiltrează în partea de demisol, inundând apartamentele, o problemă mai veche pe care locatarii au adus-o la cunoștință și administrației locale. Colac peste pupăză, după sisterea furnizării apei potabile anunțată zilele trecute, presiunea a scăzut considerabil la reluarea furnizării. Oamenii par disperați și nu înțeleg dacă este vorba despre neglijență, incompetență sau rea-voință.

 

Cert este că, în general, foarte multe lucrări sunt executate de mântuială, spre indignarea locuitorilor. Nu știm care sunt firmele care au subcontractat lucrările de execuție ale proiectului derulat de către Compania APA Brașov, însă la numărul de telefon al acesteia nu răspunde nimeni. Cel puțin nu la sfârșit de săptămână.

lucrari de mantuiala compania apa (1)

lucrari de mantuiala (1)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic