Lucrări de finalizare pe străzile Crinului și Aurel Vlaicu

2
938 vizualizari
views

După ce în cursul anului trecut (2013), străzile Crinului si Aurel Vlaicu au fost reabilitate, asfaltarea fiind o premiera în istoria acestor două străzi, a venit și rândul trotuarelor să vadă asfaltul mult dorit. Lucrările de reabilitare vor continua în acest an și pe alte străzi. Revenim cu lista acestora și tipurile de lucrări care se vor executa.

strada crinului (1)

strada crinului (2)

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Din cate stiu anul trecut s-au platit niste bani pentru a se realiza studii de fezabilitate in ceea ce priveste introducerea retelelor electrice in subteran si reabilitarea iluminatului public pe aceste strazi (acesta a fost probabil si motivul pentru care nu s-au asfaltat trotuarele anul trecut). Vad ca s-a renuntat la aceasta idee si probabil am ramas doar cu acei bani cheltuiti degeaba pe acele studii. Sau poate ma insel…… si urmeaza sa fie spart trotuarul anul viitor sau peste 2 ani…..

  2. Din cate stiu s-a platit o suma de bani anul trecut din bugetul local pentru un studiu de fezabilitate ( care a si fost aprobat in una din sedintele de consiliu local) in ceea ce priveste reabilitarea iluminatului public si introducerea retelelor electrice in subteran pe cele doua strazi. Acesta a fost si motivul pentru care trotuarele nu au fost asfaltate anul trecut. Din cate se pare bani aceia au fost cheltuiti degeaba. Sau se vor sparge trotuarele peste un an sau doi dupa ce acestea s-au asfaltat. Oricum pe strada Crinului e mai mult bezna decat lumina o reabilitare a retelei de iluminat public in aceasta zona era binevenita. Poate alta data….

Comments are closed.