Lansare de carte la Codlea

1
1.413 vizualizari
views

lansare carte

Compatibilitatea nu se stabileşte numai între două persoane, ci şi între un animal şi o persoană. Domnul Liviu Ionescu, expert în educaţie canină, a ales să lanseze in data de 16 martie, două cărţi intitulate “Profil Psihopedagogic în Chinologia Sar” şi “Noţiuni de Psihologie Canină” pentru a prezenta tratamentul folosit asupra modului de viaţă al câinelui.

Cartea „Noţiuni de psihologie canină” se vrea a fi o hartă chinologică pentru iubitorii de animale – chinologi, medici veterinari, psihologi umani, zoologi, dar şi pentru neiubitorii de animale, tocmai pentru a întelege misterul „acestui drum” spre lumea fascinantă şi enigmatică a celor care nu cuvântă.

Noţiuni de psihologie canină va reprezenta o cărămidă importantă la construirea unei biblioteci chinologice, la care visează toţi chinofilii.

Noţiuni de psihologie canină doreşte ca psiho-chinotehnia să nu rămână un subiect izoteric. Structurată foarte bine pe 9 capitole, această carte este o provocare şi o alternativă psihorelaţională pentru orice iubitor de animale.

Noţiuni de psihologie canină îi poate lăsa indiferenţi numai pe cei care acceptă  înfrângerea sau nu înţeleg că pot câştiga o prietenie şi o mulţumire sufletească incomensurabilă datorită câinelui.

Lansarea a avut loc la restaurantul „Cetate”, avandu-i prezenti pe viceprimarul  Călin Ivan,  directorul Casei de Cultură Petrică Buhnici, preoţii Cioacă Ioan şi Cioacă Gheorghe, dar nu în ultimul rând pe iniţiatorii acestui proiect, iubitori de animale, familia Rekkert, care împreună cu ajutorul Centrului Naţional de Educaţie Canină, Primaria Municipiului Codlea şi a Casei Municipale de Cultură au dus la bun sfarşit proiectul.

Din dragoste pentru animale, domnul Liviu Ionescu a dorit să premieze cu medalie şi diplomă câinele Beethoven din rasa „Saint Bernard”, care a obţinut locul al III-lea la concursul naţional de „Căutare-Găsire” desfăşurat la Pârul Rece.

saint bernard Beethoven

În Codlea s-au mai desfaşurat alte evenimente, având ca scop dezvoltarea cunoştinţelor despre rasa canină, două dintre ele având loc tot în oraşul nostru: demonstraţia canină din august 2011, din octombrie 2011 cu ocazia „Sărbătorii toamnei” şi demonstraţia canină de la Brasov, în ianuarie 2012.

Andreea Alexandra Coman

Sursa:  www.latifa.ro

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Beethoven este foarte frumos, inteligent, bun cu toata lumea, jucaus si un bun salvator, este un caine care te impresioneaza cu frumusetea lui.

Comments are closed.