La noi, ca la nimeni! Autotren răsturnat de 3 zile într-un giratoriu pe DN1!

1
9.303 vizualizari
views

Necazul unui sofer turc s-a transformat în dilemă pentru autorități și în vânătoare pentru firmele de tractări. Șoferul turc a răsturnat TIR-ul încărcat cu marfă într-un sens giratoriu între Ghimbav și Brașov. Poliția a constatat evenimentul, firmele de tractări au trecut pe rând pe lângă TIR și au negociat cu turcul sume de la 1500 de euro în sus pentru a-i ridica mașina și cam atât.  Prea mulți bani a zis turcul.

Este cea de a 3-a zi în care poliția vine să vădă în se stadiu se află mașina și șoferul.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov spune că nu poate interveni dacă situația nu este o urgență și drumul nu este blocat. Altfel, ar fi nevoie de acordul proprietarului mașinii, acord pe care DRDP nu îl are. Legislația este ambiguă în astfel de cazuri.

În orice țară civilizată, când există un astfel de eveniment, autoritățile intervin prompt pentru degajarea drumului. Se apelează la o firmă specializată și i se trimite omului factura acasă, la firmă, după caz. Nu te ține nimeni de vorbă. În schimb, în România este o buimăceală totală. Ca la noi la nimeni.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. […] Soferul turc a răsturnat TIR-ul încărcat cu marfă într-un sens giratoriu între Ghimbav și Brașov. Poliția a constatat evenimentul, firmele de tractări au trecut pe rând pe lângă TIR și au negociat cu turcul sume de la 1500 de euro în sus pentru a-i ridica mașina și cam atât. Prea mulți bani a zis turcul, informează codlea-info.ro. […]

Comments are closed.