Junii Brașovului, despre reparația drumului ce duce la Troița Musicoiului

0
1.374 vizualizari
views

În urma materialelor apărute, atât în mediul online cât și în presa scrisă, despre reparația drumului ce duce la Troița Musicoiului, dorim să facem următoarele precizări:

De-a lungul timpului Junii din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi au păstrat și promovat cu mândrie tradițiile din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi, refacerea drumului fiind necesară, deoarece in Duminica Tomii, aproximativ 40 de Juni Călare merg acolo, in fiecare an existând incidente pe care noi dorim să le evităm. Pentru evenimentele ce se desfășoară pe platoul de la Troița Musicoiului de sărbătorile Pascale respectiv de Sf. Petru si Pavel, noi încercăm de la an la an să ridicăm standardele necesare vremurilor ce le trăim, transportul logisticii necesare desfășurării evenimentelor fiind m îngreunat de drumul neamenajat.

Menționăm ca de sute de ani Junii Curcani asigură întreținerea zonei unde se află Troița Musicoiului, strângând mizeriile și gunoaiele aruncate acolo de „iubitorii de natură”. Accesul auto în acea zonă a fost și va rămâne interzis, fiind limitat de o barieră montată tot de către colegii Juni.

Ne delimitam de rafuielile politice ale domnului senator Allen Coliban și suntem dezamăgiți ca noi, cei care păstrăm vie tradiția brașovenilor, suntem jigniți și luați în derâdere, în mediul online, pe pagina publică de politician a domnului senator Allen Coliban.

Il invitam pe domnul senator să cunoască mai de aproape problemele Junilor, mai ales că se mândrește că are origini șcheiene.

Transmitem tuturor brasovenilor ca, indiferent dacă unora le place sau nu, Junii Brașovului vor duce tradiția brașovenilor mai departe, cu mândrie si respect ca și pana acum.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Cu stima, Uniunea Junilor din Scheii Brasovului si Brasovul Vechi

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic