Penitenciarul Codlea oferă forță de muncă specială

0
4.868 vizualizari
views
Penitenciarul Codlea

Penitenciarul Codlea oferă forță de muncă specială (persoane private de libertate) în regim de prestări servicii pentru societăți comerciale în condiții avantajoase.

Forța de muncă specială se asigură prin încheierea unui contract de prestări servicii cu administrația penitenciarului. Tariful practicat este negociat în funcție de natura lucrărilor, având în vedere Hotărârea de Guvern nr.935/13.12.2019 cu privire la stabilirea salariului minim brut pe țară, tarif la care se adaugă T.V.A.

Se asigură număr constant de persoane pe toată perioada contractului, paza și hrana persoanelor private de libertate fiind sarcini ale administrației penitenciarului, fără a implica costuri suplimentare din partea beneficiarului.

Persoanele private de libertate pot desfășura activități lucrative necalificate (manipulare materiale, întreținere și amenajare spații verzi, recuperarea și reciclarea deșeurilor, salubritate, lucrări în domeniul construcțiilor civile, rutiere sau feroviare, lucrări agricole, lucrări manuale în domeniul încălțămintei, ambalaje carton și hârtie, mase plastice, componente electrice și cabluri, piese și accesorii în industrie, sortare, depozitare, etc.).

Relații suplimentare și documentele necesare încheierii contractelor de prestări servicii se pot obține la sediul penitenciarului din municipiul Codlea, strada Gării nr.12, județul Brașov, telefon 0268/251936, fax: 0268251753, e-mail: pcodlea@anp.gov.ro .

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic