Îți arăt că pot! Oameni cu suflet la Codlea

0
2.049 vizualizari
views

Evenimentul caritabil „Îți arăt că pot” a plecat de la o idee de suflet a studentei Carmen David, aceea de a-i oferi sprijin printr-o acțiune de strângere de fonduri lui Alexandru Seceleanu. Răspunsul lui Alex (Nuțu), firesc dealtfel, a fost: Eu nu am nevoie, dar dacă tot ai avut ideea unei acțiuni caritabile, putem ajuta beneficiarii Fundației Rafael, iar eu te susțin.

Nu este simplu să organizezi o treabă pentru oameni mari, să sensibilizezi opinia publică și să atragi atenția înspre aceste persoane cu dificultăți, însă cei câțiva prieteni, amici și cunoscuți care au înțeles mesajul, și-au făcut simțită prezența la Zeiden Pub, gazda evenimentului.

Iată ce ne spune Carmen David:

Sunt foarte fericită că prin participarea la evenimentul acesta, într-un fel sau altul, fiecare dintre noi a confirmat sloganul „îți arăt că pot”. Unii prin simplul fapt că pot dărui din puținul lor, alții că pot fi capabili de câteva momente de tăcere pentru a asculta și simți emoțiile transmise de cei de pe scenă și alții că pot să împărtășească alături de noi toți poveștile lor de viață.

Alex și Iulia ne-au demostrat că pot fi deschisi, puternici și echilibrați și au emoționat cu siguranță, Claudiu și Iulia au dat încă o dată un exemplu demn de urmat și apreciat, Larisa, Noemi și Teodora ne-au încântat prin prestațiile muzicale susținute, iar atmosfera generală a fost placută, caldă. Am demonstrat că împreună putem înmulți fapta cea bună și cu această ocazie multumesc din suflet tuturor celor care au răspuns pozitiv invitației și au făcut posibilă prin implicarea lor desfășurarea acestui eveniment. Cred că primul pas este să îți propui să ajuți, iar cu determinare, entuziasm, implicare și încredere, lucrurile pot prinde contur și sper că ceea ce am realizat împreună se fie un început.

Cert este faptul că de astfel de tineri motivați are nevoie societatea. De oameni care să înțeleagă necesitățile aproapelui și care să rezoneze pentru a face front comun într-o comunitate cum este cea codleană. Nu în ultimul rând, de apreciat gestul firmei Volumax Logistic S.C.S. , reprezentată de doamna Daniela Turea, care a dăruit 2000 RON fundației.

 


iti arat ca pot - rafael (1) iti arat ca pot - rafael (15) iti arat ca pot - rafael (18)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic