Ionel Fliundra, primul ghimbășean care își asumă oficial candidatura pentru Primăria Ghimbav

0
1.967 vizualizari
views

”De ce candidez? Pentru că am ajuns la maturitatea politică deplină după experiența în ConsiliulLocal Ghimbav și Consiliul Județean Brașov și pot face pași importanți pentru modernizarea orașului nostru”

Din 28 august unitățile administrativ teritoriale din România intră oficial în campanie electorală. Cu o lună înainte de această dată în orașul Ghimbav a apărut oficial o singură candidatură asumată pentru primăria orașului. Aceasta aparține liderului PNL, Ionel Fliundra, viceprimar al orașului. Candidatura sa a fost aprobată și de Biroul Executiv Județean al PNL Brașov, care cu această ocazie și-a arătat susținerea necondiționată pentru Ionel Fliundra.

Viceprimarul orașului Ghimbav vine în postura de candidat la funcția de primar al Ghimbavului cu experiența acumulată în mandatele anterioare, la Consiliul Județean Brașov și Consiliul Local Ghimbav. Ionel Fliundra spune că are, în plus, și experiența de manager și om de afaceri care poate contribui la o bună gestionare a problemelor și soluțiilor în localitate.

Candidez pentru că am convingerea că pot contribui la modernizarea reală a Ghimbavului. Consider că am ajuns la maturitatea deplină pe care o poate oferi un politician comunității sale, după ce am adunat în ultimii ani o experiență bună, atât în calitate de consilier local, cât și în calitate de consilier județean. Perioada din ultimii ani în care am fost viceprimar al orașului a contat foarte mult, în ciuda faptului că atribuțiile mele au fost restrânse. Însă toată acumularea me de experiență a culminat cu perioada mai 2018 – mai 2019, în care am preluat atribuțiile de primar și am demonstrat prin deciziile asumate că putem ridica împreună cu colegii din Consiliul Local cota acestui oraș care are cu siguranță un potențial extraordinar, ce ar trebui fructificat mult mai bine în folosul cetățenilor”, a apreciat viceprimarul Ionel Fliundra.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic