Copiii, fascinați să doarmă cu dinozaurii de la Dino Parc Râșnov

0
1.053 vizualizari
views

Tot mai mulți copii vor să doarmă cu dinozaurii de când au auzit că la Dino Parc Râșnov poți să petreci noaptea în cort la sfârșit de săptămână, între dinozaurii gigant.

Fascinați de lumea dinozaurilor, cei mici sunt aduși de părinții care vor să le facă pe plac, iar unii dintre aceștia vin de la sute de kilometri distanță pentru o noapte între dinozauri.

Matei a venit cu părinții de la Constanța, are doar 4 ani și 3 luni, însă cunoaște cel puțin 10 denumiri de specii de dinozaur pe ni le spune și nouă, ușor ajutat de către mămica lui. Copilul este curajos la fel ca și ceilalți copii veniți la Dino Parc pentru a rămâne peste noapte. Matei abia așteaptă lăsarea serii, când se vor auzi zgomote ca în filmul Jurassic Park, dar el știe că, deși dinozaurii de aici sunt toți în mărime naturală, nu sunt adevărați.

O altă mămică ne spune că a venit pentru fiul ei, a cărui zi de naștere va fi serbată la Dino Parc printre dinozauri și a vrut să-i facă o surpriză.

Carina are 9 ani si abia așteaptă să petreacă o noapte în cort. Sigur că nu îi va fi teamă, deși pare puțin înfricoșător să audă noaptea sunete de dinozaur.

Prețul unei astfel de aventuri îl costă pe un adult 50 de lei, iar pentru copil o noapte între dinozauri costă 40 de lei. Cortul este oferit de organizatori, dar poate fi adus și de turiști.

În prețul biletului este inclus un tur al parcului, micul dejun a doua zi dimineața cu lapte, cafea sau ceai, după caz, iar turiștii pot rămâne toată ziua pe domeniul dinozaurilor. Aproximativ 50 de persoane au petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în lumea dinozaurilor de la Râșnov.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic