Așteptările noii echipe Mihai Cîmpeanu – Ștefan Ciolan

1
1.516 vizualizari
views

Asistăm la o premieră în politica municipiului Codlea și asta pentru că PSD a decis să se alieze cu ALDE pentru alegerile locale din acest an.

Mihai Cîmpeanu (PSD Codlea)  va face echipă cu Ștefan Ciolan (ALDE Codlea), iar aceștia au strategii bine definite care vizează binele codlenilor. Astfel, împreună vor să câștige alegerile locale din acest an unde candidatul pentru funcția de primar este Mihai Cîmpeanu, iar pentru funcția de viceprimar, Ștefan Ciolan.

Mai mult, Mihai Cîmpeanu a arătat că acționează de fiecare dată pentru binele comunității. Riguros și mereu aproape de codleni, prioritățile lui au avut, în centru, modernizarea și dezvoltarea municipiului Codlea. Echipa edilului de la Codlea devine cu mult mai solidă odată ce i s-a alăturat și Ștefan Ciolan – un om cu o vastă experiență în ceea ce privește administrația locală și de asemenea un om integru, de cuvânt.

Pe lângă educație și infrastructură, pe viceprimarul cu atribuții de primar îl preocupă și soarta tinerilor codleni. El își dorește ca ei să rămână ,,acasă”, în Codlea, pentru a crește, a se dezvolta în locul lor natal. Oportunitățile pentru tineri fac parte din planurile noii echipe constituită la Codlea.

Întrebat care sunt așteptările lui odată cu alianța PSD-ALDE Codlea, primarul Mihai Cîmpeanu ne-a declarat:

,,Transmit tuturor un mesaj de încredere că lucrurile se vor schimba. Am puterea și capacitatea de a face administrație publică modernă, eficientă, responsabilă. Și dovada cea mai bună este că am reușit să coagulez o echipă împreună cu care voi putea așeza lucrurile pe făgașul lor normal. Funcția de primar nu este un premiu, este o responsabilitate. Sunt adeptul comunicării, sunt la curent cu problemele comunității și perfect conștient de ceea ce ne așteaptă. Dincolo de echipa pe care am gândit-o și realizat-o cu domnul Ciolan și ALDE alături de colegii mei din PSD, voi face echipă cu orașul acesta’

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Acum să-l văd pe Albu??…el cu cine face duet??…cu bicicleta??.. asta ar trebui să fie interzis să iasă pe străzi la câtă prostie are in cap…și mai grav e că nu se oprește din nebunie… atenție !! E in stare de orice că să câștige primăria…!!,..

Comments are closed.