Investiție de peste 1 milion euro în Centrul de Sănătate de la Geamăna

0
1.783 vizualizari
views

Duminică, 5 iulie 2015, a fost prezentat stadiul construcției „Centrului de sănătate” Codlea. Proiectul, iniţiat şi finanţat de Fundaţia umanitară „Apa Iordanului”, va găzdui un complex de activităţi terapeutice şi educaţionale, într-un imobil situat în zona Geamăna, dezvoltat pe patru niveluri (P+2E+M), având o suprafaţă construită desfăşurată de cca. 3.500 mp. Costurile estimate depăşesc suma de un milion de euro, la care se adaugă dotările specifice unei asemenea instituţii.

Clădirea va permite cazarea simultană a 60 de pacienţi, în camere cu două paturi, beneficiind de cabinete medicale, săli de tratament şi de seminarii, sală de gimnastică şi bazin de kinetoterapie subacvatică, spaţii de cazare pentru personal, bucătărie şi sală de mese, precum şi o sală de conferinţe de 150 de locuri.

Specific instituţiilor de acest gen este accentul pus pe ameliorarea stilului de viaţă, ca factor esenţial de îmbunătăţire a stării de sănătate, utilizarea cu precădere a factorilor de cură naturali (dietă, mişcare, hidratare, consiliere) şi abordarea holistică a sănătăţii, cu adresabilitate pentru toate cele patru domenii esenţiale (fizic, psihic, emoţional şi spiritual). De asemenea, vor fi dezvoltate o serie de programe de largă utilitate, precum cele de abandonare a fumatului, a alcoolului şi anti-stres.

Sursa: newsbv.ro

sanatate codlea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic