Situația lucrărilor în derulare pe străzile din Codlea

2
1.037 vizualizari
views

Situația lucrărilor în derulare pe străzile din Codlea, conform unui comunicat de presă transmis de administrația locală, se prezintă în felul următor:

,,Săptămâna aceasta urmează să se finalizeze lucrările în cartierul de blocuri de pe str. Gării (parcări, zone verzi).
Alte lucrări ce urmează a fi finalizate cuprind : str. Cetății, str. Nouă, str. Plevnei ( tronson str. Florilor- str. Agricultorilor), str. Agricultorilor, str. T. Vladimirescu. Un alt cartier ce urmează a fi modernizat este cartierul Măgurii (sistematizare totală).
De asemenea, va fi refacută în totalitate str. Măgurii și se continuă lucrările pe străzile Vulturului și Soimului, proiect ce urmează să fie finalizat la începutul anului viitor. Proiectul cuprinde refacerea rețelei apă-canal, schimbarea iluminatului public, asfaltarea carosabilului și executarea de parcări și zone verzi.”

Foto lucrări arhiva Codlea
Foto lucrări arhivă

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. E cuprinsa si „bagarea” cablurilor de pe stalpi in subteran. Pe lunga din bv, tocmai s-a intamplat acest lucru.
    N-ar trebui sa ardem niste etape daca tot avem orasul in santier. Sau peste vreo cativa ani vom decoperta pt a realiza acest lucru.

    • Asa ar fi cel mai bine. Din pacate inca persista dorinta de a face cat mai multe intr-un timp cat mai scurt si de obicei calitatea lasa de dorit. In loc sa se reabiliteze 10 strazi doar pe jumatate, mai bine s-ar reabilita 5 strazi dar lucrarile sa fie de calitate.

Comments are closed.