Incredibil! Maialul va fi ,,asfaltat” cu o nouă groapă de gunoi!

2
1.030 vizualizari
views

Nu ai cum să rămâi insensibil la schimbările ce au loc în ultima vreme prin urbe. Odată cu venirea primăverii, municipalitatea a demarat o amplă campanie de înfrumusețare a orașului prin curățarea arterelor, tortuarelor, dar și prin asfaltarea mai multor străzi, un adevărat furnicar de mașini și utilaje pe străzile orașului. Nu mai este o noutate faptul că suntem în campanie electorală, iar acest lucru este vizibil. Aleșii noștri, cei care au lipsit din peisajul urbanistic în ultimii 3 ani s-au gândit că nu trebuie să precupețească niciun efort să demonstreze că merită să fie realeși. Un lucru bun, fiecare își susține imaginea cu ce are. Ca cetățean, ajungi să îți dorești alegeri în fiecare an, chiar dacă ești sătul să ți se arunce praf în ochi.

Inimaginabil, însă, este faptul că, din dorința de a face MULT și PROST într-un timp foarte scurt, firma care a contractat lucrările din oraș a înființat o nouă groapă de gunoi la maial, locul în care tot romanul petrece în aer liber și își încarcă plămânii cu … material bituminos?

Sesizați în repetate rânduri de cetățeni indignați, ne-am convins pe propria piele cum stau lucrurile. Imaginile vorbesc, noi am rămas muți.

Asfaltarea viitorului (VIDEO)

UPDATE: 05.04.2012, orele 9.00

O masina albastra incarcata cu pamant incearca sa acopere zona in care a fost deversat materialul bituminos, insa fara succes.

Totodata, primim informatii potrivit carora Politia Comunitara intocmeste in urma cu doua saptamani procese verbale de constatare in aceeasi zona, tot pe aceeasi problema a aruncarii betonului spart, rezultat din pregatirea pentru turnarea asfaltului. NU S-A APLICAT NICIO AMENDA. Nu din vina politistilor comunitari. Ei si-au facut treaba.

UPDATE: 05.04.2012 Orele 19:00

Reprezentantii EUROSTRADA, una dintre firmele care se ocupa de asfaltarea strazilor in municipiul Codlea s-au deplasat in zona afectata pentru a vedea situatia la fata locului. Acestia au declarat ca este posibil ca masina sa apartina unei alte firme de constructii, respectiv ARCONSTRUCT, dar indiferent cine sunt vinovatii, acestia vor fi aspru sanctionati. Totodata, am fost asigurati ca toata zona va fi curatata in zilele urmatoare.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. INCREDIBIL IN CE TARA TRAIM CEI DE LA MEDIU DORM……..CLAR LEGILE AU DISPARUT TRAIASCA PROSTIA POLITICA DE STAT!!!!!

Comments are closed.