În fiecare marți și vineri facem Revista Presei la ANTENA1 Brașov

0
2.384 vizualizari
views

Am răspuns afirmativ invitației realizatorului emisiunii Fan Matinal de la Antena 1, Alexandru Bica, de a dezbate cele mai interesante subiecte din presa brașoveană. Un bun prilej de a vorbi și despre Codlea de fiecare dată când este ceva de spus. Acesta a și fost principalul motiv pentru care am ales să dezbat împreună cu experimentatul realizator tv, care nu de puține ori adresează întrebări incomode.

Dar nici mie nu mi-e rușine să vorbesc deschis despre administrație ( atunci când aceasta calcă pe bec), politică (genul de propagandă expirată învelită în staniol de ciocolată) sau despre jocurile de culise. Cât despre cultură, abia aștept ocazia să promovez orice acțiune care ne mai destupă mințile. Educația și cultura să primeze! Cred că oamenii s-au săturat de can-can ieftin, morți, răniți și accidente transmise LIVE, de certurile lui Guță sau pițipoancele botoxate de la TV. Oamenii, consider, au nevoie să fie corect informați, avertizați și lăsați să poată cerne prin filtrul propriei analize lucrurile care se petrec în comunitatea din care fac parte, iar în Codlea se întâmplă tot timpul câte ceva. 

Am fost întrebat, culmea, de către o bună amică, dacă există vreun tipar al emisiunii sau a ceea ce trebuie să spun și am început să râd. Spun exact cum văd lucrurile la cei 43 de ani, după o vastă experiență în comunicare. Cât căștig? Întrebare pe care de asemenea nu a ratat să mi-o adreseze: Pe bune? Câștigul meu este promovarea, a noastră, a comunității, a Țării Bârsei, a tuturor lucrurilor frumoase care se întâmplă pe meleagurile noastre. Ce pierd când penița jurnalistului critică? Nimic, pentru simplul fapt că nu sunt dator nimănui.

Era să uit, ne vedem în intervalul orar 7:00 – 7:30.

Așadar, marți și vineri la ANTENA 1 Brașov, cu Revista Presei. Un simplu LIKE pe pagina oficială și te abonezi! CLICK AICI

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic