Ilegalitatea ramane „legala” la Codlea?

15
1.454 vizualizari
views
Primaria Codlea
Primaria Codlea

Trecand azi prin oras nu am putut sa nu observ din nou angajatii firmei careia nu mai am chef sa ii pronunt nici macar numele,  firma care isi desfasoara inca activitatea de ridicare/blocare a autoturismelor de pe raza municipiului Codlea.  Asa, mai de curiozitate, mai pornit de un spirit care ar trebui sa existe poate in fiecare cetatean al Codlei, am studiat un pic ultimele hotarari luate de catre consiliul local, hotarari pe care eu le-am inteles in felul urmator :

Ultima hotarare nr.134/15.12.2010 art.2  scrie alb pe negru ca punctele 2-6  propuse in anexa HCL 123/13.12.2010 nu se modifica si trebuie duse la indeplinire!

Citez doar doua din aceste puncte :

Pct.3) Aplicarea de catre firma concesionaraa tarifelor aprobate prin HCL 21/2010 si a valorii minime de 0,2 Ron ;  Termen=Imediat  ( Momentan suma minima ce se poate achita la aceste aparate este de 0.5 Ron )

Pct.6) Suspendarea activitatii de blocare si ridicare a masinilor de pe domeniul public si a parcarilor de resedinta pana la incheierea activitatii Comisiei de infintare/desfintare a plantatilor rutiere ; Termen=Imediat ( Nu a fost dat nici un comunicat cu privire la incheierea activitatii acestei Comisii)

Nu trebuie sa va spun cine este imputernicit sa duca la indeplinire punctele 2-6 , pai cine altul  decat dl. Primar.

Deci din punctul meu de vedere activitatea acestei firme este ilegala, iar eu unul daca as fi sofer si masina mea ar fi blocata sau ridicata as face un singur lucru : As da firma aceasta in judecata !

Activitate ilegala

Un alt punct din aceste 6 este faptul ca firma trebuie sa restituie sumele incasate ilegal  in urma instalarii abuziv timp de aprox. 2 saptamani a unor semne de circulatie, alta problema semnalata de cetateni este ca parcarile de resedinta sunt achitate la aceasta firma, desi unele din aceste locuri au fost deja achitate la Primarie !!!

Abia astept termenul de 15 ianuarie care este stabilit pentru o intelegere amiabila intre aceasta firma si executivul Primariei Codlea cu privire la contractul care nu respecta punctele prevazute in caietul de sarcini, stabilit inainte de semnarea acestui contract, insa pana atunci, dragi codleni, puteti semna petitia creata pe facebook  la urmatorul link : http://www.causes.com/causes/559514-stop-abuzuri-sc-hi-speed-recovery-srl-din-botosani?m=94a36618&recruiter_id=83398195. sau CLICK Acces direct Facebook

Inchei insa acest articol cu o dezamagire legata de oamenii din comunitatea noastra care nu au curajul sa lupte contra ilegalitatilor si mai ales pentru faptul ca alesii nu au nici un interes pentru urbea noastra , RUSINE !

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

15 COMENTARII

 1. Am aflat si eu cu stupoare saptamana aceasta (spre rusinea mea) ca in orasul nostru exista parcari cu plata. Cum? De obicei imi fac toate platile in Brasov, dar fiind in concediu am fost in Codlea …si surpriza .. in fata bancii era parcare cu plata. Acesta este un abuz!

 2. Ala nu e abuz, Alina. Sa vezi „abuz” in cartierul Magurii, unde semnul de „parcare interzisa” este amplasat IN MIJLOCUL parcarii ce omul si-o plateste la Primaria Codlea. Ala abuz, aia bataie de joc!

 3. eu nu mai suport imi vreau masina inapoi de la hoti,incep sa ma imbolnevesc,nu mai rezist ,din ziua de 17 decembrie2010 si pana in ziua de astazi nu mi-am primit masina inapoi,suntem pe data de 6 ianuarie 2011 si eu ma inbolnavesc pe zi ce trece din ce in ce mai tare ,politia mia spus in mai multe randuri ca nu-i de competitia lor si eu le-am spus ca eu astept un raspuns de la ei pentru ca mie mi-au furat masina din loc parcata legal de pe o strada de unde nu au avut dreptul sa ridice niciodata masini,din loc parcata legal domnilor,de acolo mi-au furat masina cei de la firma de ridicari autooo,mergem mai departe ,astept inca raspunsul corect de la politie,vreau sa-mi aduca masina de la hot inapoi ,de ce nu vor sa mearga la hot sa-i confiste masina pe care mi-au furato de ceeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!eu imi pun foarte multe semne de intrebare si nu-mi pun semne de circulatie false cum isi pun ei,eu nu bag nimanui mana in buzunar cu forta si nici nu fur pe nimeni,dar nici nu-mi convine sa fiu furat,daca ei pun semne de circulatie ilegale in toata Codlea de ce nimeni nu-i intreaba nimic,de ce pun semne de circulatie ne omologate de politia de circulatie si de ce nu au avizul politiei de circulatie pentru acele semne de circulatie,de ce nimeni nu le face nimic daca fac ilegalitati,va rog frumos faceti ceva ca nu se mai poate asa,de ce fura,de ce pun semne ilegale ,de ce au luat parcarile lumi fara nici un drept,de ce si-au pus aparate de incasat bani pe toate strazile si nu au avut nici un drept,de ce ,eu vreau sa stiu pentru ca pe zi ce trece din cauza asta ma imbolnavesc din ce in ce mai mult,va zucati cu sanatatea mea si a altoraaaaa

 4. va jucati cu sanatatea noastra,va rog aduceti-mi masina inapoi legal asa cum trebuie,eu am dovedit cu acte ca mi-au furat masina ilegal,am dovedit cu poze si tot ce trebuie,le-am demonstrat cu acte ca in ziua de 17 decembrie aveau activitatea suspendata,am dovedit cu acte ca nu aveau dreptul sa ridice masini de pe strada respectiva,am dovedit real ca am parcat legal,am dovedit real ca mi sa furat masina si sunt multi martori ,am dovedit ca mi-au luat masina fara nici un drept,de ce nu-mi da masina inapoi de ceeeeeee???????????

 5. ceea ce se întâmplă la Codlea este strigător la cerrrrrrrrr,se intreaba de ce ajunge lumea nebuna,uite din cauza asta ajunge lumea nebuna,ca unu este furat si altu nu-i face dreptate,ca nu-i normal sa te fure si hotului sa nu-i faca nimeni nimic

 6. Deci esti penibil ca se poate intmpla in Municipiu Codlea
  K Primaria sa permita asa ceva….trebuie sa iesim toti si cand vine sa ridice o masina sa ii ridicam noi pe sus pe ei sa vad cum sta treaba….nu mai trebuie sa ne lasam calcati in picioare de alti si de Domnul Primar Puiu Popa

 7. si noi……parcari cu plata auzi…..!!!s-au astia vor sa fie in pas cu Europa desi nu avem nimic de-a face cu europa!Sa facem lucruri mai importante in oras,si apoi parcari cu plata!

 8. http://www.youtube.com/watch?v=dunmJ8mTZHc&feature=related Politia mi-a scos masina de la hot astazi 21 ianuarie 2011 ,deci acum hotul sa plateasca pentru faptele sale,mergem mai departe in instanta,asa sa vada si sa simta ce inseamna sa ridici masina unui om din loc parcata legal,sa vada si sa simta ce inseamna sa furi un om care-si parcheaza o masina legal,sa vada ceea ce inseamna legea pentru toata lumea,astazi cel de la firma de ridicari auto a amenintat oameni de la politie ca-i scoate afara din politie,de parca el era presedintele statului roman,ii injura la telefon si-i insulta de parca el era mafalda,pai cum e posibil asa ceva ,cum isi permite asa ceva!!!!!!!! cine permite acestei firme de ridicari auto din codlea sa-si faca de cap in halul asta in tara noastra si sa injure la telefon si sa fure masinile parcate legal ale cetatenilor din orasul Codlea si Botosani,au furat destul,STOP ABUZURILOR ,STOP RIDICAREA MASINILOR PARCATE LEGAL

 9. acum sa plateasca si comunitarul care a participat in timpul serviciului la furt,cel care a vazut ca mi se fura masina si le-a dat mana libera sa-mi fure masina

 10. MAINE SE FACE PROTEST LA CODLEA LA ORA 2 ,MAINE 24 IANUARIE 2011 SE FACE PROTEST LEGAL ANUNTAT LA PRIMARIA CODLEA SI JANDARMERIE //PLECAREA SE FACE DIN CODLEA NORD CU MASINILE SI VOR OPRI LA PRIMARIE UNDE SE VA PROTESTA //STOP ABUZURILOR //STOP ILEGALITATI

Comments are closed.