Iarna isi intra in drepturi si la Codlea

1
1.948 vizualizari
views
Iarna la Codlea
Iarna la Codlea

Iarna si-a intrat de azi serios in drepturi, incantandu-ne si cu un spectaculos dans al fulgilor de nea. Trecand azi prin oras nu am putut sa  nu observ bucuria care au adus-o  fulgii de nea copiilor, sau o oarecare stare de neliniste pe care  o puteai citi pe  chipul soferilor din trafic, sincer au si motive pentru ca de putine ori s-a intamplat ca autoritatile sa nu fie luate prin surprindere de vremea capricioasa.

Iarna la Codlea

Pe noi ne-au cam ocolit adevaratele semne ale iernii, desi in Europa vremea a perturbat traficul aproape  pe toate mijloacele de transport.

Sincer,  chiar daca “patura alba” si subtire s-a intins peste orasul nostru, nu se mai simte acea bucurie a sarbatorilor de iarna ca in anii trecuti, motivele sunt multe, insa nu numai codlenii stiu sa sarbatoreasca sarbatorile de iarna, indiferent de perioada de tranzitie, romanii au stiut intotdeauna sa zambeasca si sa raspunda cu bunatate.

Iarna la Codlea
Iarna la Codlea

In acest an zilele de petrecere sunt pentru unii totusi mai putine si datorita faptului ca zilele de 25,26 Decembrie sau 1,2 Ianuarie 2011 cad exact in zilele de Sambata  si Duminica. Sa speram ca anul viitor va fi unul mai bun, eu unul sunt destul de dezamagit de acesta care tocmai va trece.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. […] Iarna isi intra in drepturi si la Codlea Sat Dec 04, 2010 17:16 pm Iarna si-a intrat de azi serios in drepturi incantandu-ne si cu un spectaculos dans al fulgilor de nea. Trecand azi prin oras nu am putut sa observ bucuria care o aducea fulgii de nea copiilor, sau o oarecare stare de neliniste pe care  o puteai citi pe  chipul soferilor din trafic, sincer au si motive […] […]

Comments are closed.