Hoţii fură banii noştri legal?!

2
1.154 vizualizari
views

,,Hotii fură banii noştri” a scris un cetăţean pe zidul centralei termice din cart. Măgurii, lângă Şcoala Gen. Nr. 3. La prima vedere ai impresia că omului îi lipseşte  ocupatia, dar dacă intri pe străduţa către gunoaie, un loc ferit de ochii lumii (nu şi de privirile locatarilor de la etajele blocului de vis-a-vis) constaşi că există o activitate intensă. Cu greu aflăm ce încearcă omul să ne spună, dar nu mai contează. Câţiva muncitori zoresc extragerea combustibilului din rezervorul dezafectat al fostei centrale termice care deservea tot cartierul. După cum susţine cetăţeanul care ne-a sesizat, muncitorii scot de la începutul săptămanii păcură din rezervor, aproape 10 tone şi ştiu toţi vecinii că este furt. Dar sunt atât de sătui că se fură legal cel mai probabil, că le este lehamite dar şi frică să reacţioneze. „Au dat centrala, nu este o problemă, e a primariei, poate că este şi rezervorul ăsta blestemat, dar PĂCURA este a asociaţiei de locatari, este plătită din banii noştri” – spune cetăţeanul.

Am întrebat şi noi care este situaţia. Ciudat, nimeni nu a ştiut să ne dea un răspuns, toţi cei prezenţi au ridicat din umeri, iar la venirea noastră au renunţat să mai extragă combustibilul cu ajutorul moto-pompei. Şi-au împachetat tot şi au plecat într-o mare discreţie. Totul filmat de Codlea Info.

Cine, ce lucrări execută, se fură sau nu, este legal, urmează să aflăm curând.

Furt legal de combustibil? (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Sunt uimit, am avut rabdare ,nu am deschis subiectul pana acum ,..cui au dat centrala?ce lucrari sunt acolo?noi aveam in plan dupa iunie ,o cresa, in locul celei vandute din Cartier,orice dar pt oamenii din cartier,toate trebuie sa fie magazine , pensiuni?

  2. […] şi Hoţii fură banii noştri legal postat săptămâna […]

Comments are closed.