Târg de Paști în Promenadă – Fundația Rafael

0
1.292 vizualizari
views

Fundația Rafael a organizat miercuri, 11 aprilie 2012, Târgul de Paști, eveniment caritabil ce s-a desfășurat în promenada orașului Codlea. Vremea însorită a scos din case câteva zeci de codleni, oameni de bine care au dorit să contribuie cu donații în urnele special amenajate, dar și prin achiziționarea diverselor lucrări decorative cu motive pascale realizate de beneficiarii Fundației Rafael.

În deschiderea evenimentului a luat cuvântul Erwin Albu, președintele fundației, care a mulțumit voluntarilor, angajaților, partenerilor olandezi pentru implicare și suport, celor prezenți, sponsorilor Maria Grecea și Lucian Opriș pentru sonorizare, domnului Dorin Șaramet pentru partea de organizare, dar și Primăriei orașului Codlea. Nu în ultimul rând, Erwin Albu i-a mulțumit domnului Cătălin Muntean pentru donația substanțială.

Pe scenă au evoluat pe rând voci de cristal (Badea Nereea şi Bianca Dumitru) ale Centrului Cultural Proartis și trupa de muzică folk Ziurel din Săcele, coordonată de profesorul Gabi Crăciun.

Beneficiarii fundației au avut prilejul să se bucure de razele soarelui de primăvară și  de muzica bună, să danseze și să zâmbească tuturor celor veniți să le fie alături în Promenadă.

Galerie Foto

Târg de Paști – Fundația Rafael (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic