Grav accident rutier cu 6 victime! Două persoane au decedat, doi copii transportați la spital

0
7.629 vizualizari
views

Grav accident rutier pe DN11, în urma căruia au rezultat 6 victime. S-a solicitat și prezența unui elicopter! Cei doi copii au 1 an și respectiv 5 ani.

În jurul prânzului a avut loc un eveniment rutier pe DN 11 între un autoturism și un autotren, în apropiere de localitatea Oituz, în care au fost implicate 6 persoane, dintre care 4 adulți și 2 copii, precizează ISU Covasna.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, 2 ambulanțe (1 SMURD și 1 SAJ), un echipaj SMURD cu medic din Brașov și un elicopter SMURD de la Târgu Mureș.

Din nefericire, la locul evenimentului rutier au fost găsite două persoane încarcerate în autoturism și decedate.

DINAMICA ACCIDENTULUI:

Potrivit IPJ Covasna, un bărbat de 31 ani, a condus un autoturism pe DN11 din direcția Oituz către Onești, iar în dreptul km 88 nu a adaptat viteza într-o curbă ușoară la stânga, a patruns pe sensul opus de circulație intrând în coliziune lateral-dreapta cu o autoutilitară. 

Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea celor două persoane și acordarea primului ajutor medical celor trei victime aflate pe bancheta din spate a autoturismului.

În urma evenimentului rutier, cei doi copii au fost transportați la spitalul de copii din Brașov, iar un alt pasager a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Târgu Mureș.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic