Gladiatorii vin la Codlea

5
1.902 vizualizari
views

Pe data de 30 aprilie 2011,  Municipiul Codlea va fi locul de intalnire a „oamenilor cu greutate„.

In centrul istoric al municipiului se va desfasura „Strong Man Power Gym Codlea & Bear Brothers 2011„.

Iata si probele din cadrul acestei competitii:

Proba Nr 1: MERSUL FERMIERULUI SI INCARCAREA SACILOR

Greutatile folosite la fermier vor avea 135 kg fiecare, vor fi cele din 2009 respectiv cele sub forma unor tuburi de 1 m lungime care cantaresc libere 115 kg, avand adaugate cate un disc de 10 kg in fiecare parte. Se vor cara cele 2 greutati pe distanta de 20 m dupa care pentru alti 7,5 m vor fi carati pe rand 3 saci cu greutatea de 90-100 kg si asezati pe o platforma de 1,3 m.Proba va fi contratimp, iar timpul alocat va fi de 2 min.

Proba Nr 2: ANVELOPA GIGANT + TREPTELE PUTERII
Anvelopa cantareste 300 kg si va fi rostogolita de 4 ori, dupa care se vor ridica 3 greutati respectiv 160kg, 180 kg 200 kg pe 3 trepte, fiecare treapta fiind inalta de 40 cm. Greutatile au inaltime de 40-43-45 cm sub forma unei galeti cu diametrul 30-33 cm.Si aceasta proba va fi cronometrata, iar timpul alocat 2 min.

Proba Nr 3: TRACTAREA CAMIONULUI
Proba se va efectua la dublu, masinile vor fi trase cu hamurile fara ajutorul unei franghii, iar greutatea masinii va fi de 8-9 tone.Lungimea traseului e de 20 m, timpul probei 90 sec.

Proba Nr 4: INDREPTARI CU MASINA
Si aceasta proba va fi tot la dublu.Un cadru special va fii asezat sub masina, mai exact sub rotile din spate, iar manerele vor fi in spatele portbagajului la o distanta de aproximativ 1 m.In proba aceasta se vor folosi chingi.Timpul probei 90 sec.

Proba Nr 5: HUSAFEL STONE SI ATLAS STONE
Piatra Husafel va fi dusa pe 10 m, avand o greutate de 150 kg si apoi urmeaza pietrele lui Atlas, 3 pietre care vor fi asezate pe 3 inaltimi diferite: 120 kg pe 160 cm, 140 kg pe 145 cm, 150 kg pe 130 cm.Timpul probei va fi 2 min.

Premiile concursului vor consta in bani, suplimente si trofee (cupe). Premierea se va face de la locurile 1 pana la 10.

Sursa: Pagina oficiala Strongestman

Sambata trecuta s-a desfasurat cea de a doua sesiune de pregatire.
Power Gym Codlea & BearBrothers (2)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

  1. Super`tare demonstratia/antrenamentul,oameni hotarati nu gluma, astept cu nerabdare ziua concursului! Tot respectul nea` Dan pentru implicarea in acest proiect cu sanatate,,miscare,concursurile organizate…sunteti o gura de aer proaspat adusa Codlei, tineti`o tot asa!

  2. Aduc la cunostinta iubitorilor de strong man ca saptamana viitoare vor veni la Codlea sa faca un antrenament in promenada si pentru a testa locatia asa cum bineinteles fac profesionisti, echipa de strong din Bucuresti.
    Pentru cei interesati vin: Paul Pirjol (cel mai puternic om din Romania), Mircea Pirjol, Mudava, Vladimir Comorovschi, Razvan Breslasu.
    La competitia de la Codlea si-a anuntat prezenta si campionul republicii Moldova, Sergiu Mirzenco. Mai revin cu detalii ziua si ora cand se vor antrena in promenada.

  3. slabi astia de la bearbrothers mai ales lacanu …jigodie mai vina pe la sala sa te mai invatz:)))eu nu vin sa concurez ca sigur te fac jigodie :))apoi te oftici iara :)))

Comments are closed.