Codlea reprezentată la “Business & Charity”

0
869 vizualizari
views
Business & Charity
Business & Charity

In data de 28 martie 2011 ora 16, la mansarda Casei Baiulescu  din Brasov a avut loc lansarea proiectului Business & Charity .

Business & Charity
Business & Charity

“Business & Charity” este o iniţiativă a Reţelei de Sprijin Comunitar şi urmăreşte promovarea organizaţiilor neguvernamentale, nonprofit (ONG-uri) care desfăşoară activitati in scopuri caritabile în judeţ, cât şi mediatizarea firmelor implicate în astfel de proiecte.  Acest proiect doreste sa cladeasca o punte intre sectorul nonprofit si firmele din judetul Brasov, cat si o mai buna informare privind modul in care se pot implica firmele pentru a sprijini ONG-rile din judetul Brasov.

Astfel acest proiect a publicat prima revista din Romania care promoveaza atat activitatile ONG-rilor din Brasov, dar si activitatea de sprijinire a firmelor din judetul Brasov implicate in diverse actiuni caritabile. La eveniment au fost invitaţi reprezentanţi ai ONG-urilor din judeţul Braşov, reprezentanţi ai instituţiilor din domeniul serviciilor sociale, precum şi reprezentanţi ai firmelor partenere în proiect şi ai mass-mediei locale.

Busines & Charity
Busines & Charity

Codlea a fost reprezentata la acest eveniment de doua ONG-uri  : Fundatia Rafael  si Fundatia Casa Perla, acestea regasindu-se chiar in revista mai sus amintita. Codlea-Info saluta aceasta initiativa si sustine in continuare orice activitate sau eveniment cu caracter caritabil !

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic