Generatia de astazi!…

2
987 vizualizari
views

Sunt mandra…De ce? De generatia mea…Generatia de dupa comunism! Generatia ,,minune”…Imi iubesc generatia…nu pot exprima in cuvinte cat de mult o iubesc! S-a crezut ca aceasta va fi o generatie a modei, a frumosului, o generatie sanatoasa, care se va dezvolta sub patronajul libertatii si al exprimarii fara restrictii!…

Incerc sa aflu ce are de fapt generatia mea asa ca privesc in jurul meu… Generatia asta are…principii! Se ghideaza dupa principiul: ,,cum bate vantul”! Fie nu supar pe nimeni si nu am nimic de spus fie ii supar pe toti si fac asa cum cred EU ca e bine! Nu mai conteaza vorbele aruncate in vant si care ranesc, nu mai conteaza pe cine joci in picioare, nu mai conteaza nici macar ca esti om!… Democratia ne-a robotizat Asa incat ce ar putea fi mai frumos decat sa il dai in gat pe cel de langa tine, care a indraznit a face o greseala?

Am mai gasit ceva la aceasta generatie…Are probleme! Probleme la cap, sa fiu mai exacta! Si principala problema a acestei generatii e sa caute acel ceva care sa te faca sa suferi! Daca n-ai probleme…pune mana si fa-ti! Sau arunca vina pe cei din jur, pe educatie, pe mass-media care promoveaza violenta si iti transforma copilul in unul plin de agresivitate! Zau de nu ar trebuie mass-media decazuta din drepturile parintesti…nu?

Generatia mea are de asemenea si un profund respect! Respect pentru tot ceea ce este imoral si nociv! Respectul pentru oameni a devenit o prostie – la ce bun practicarea lui, asadar? Acum a devenit la moda rautatea gratuita impartita in doze cat mai mari! De ce sa nu jignesti tu sau sa arunci cu noroi in ceilalti, cand e gratis? Nu costa bani, deci hai…La jigniri inainte, la educatie inapoi…

Generatia mea mai are si multa inspiratie! Una foarte profunda cand e vorba de a ii barfi pe cei din jur. Nu conteaza cat si daca ii cunosti, conteaza sa barfesti pana te apuca somnul! Idee care se naste din frustrare: ori ca nu vei fi ca persoana respectiva in veci, ori pentru ca persoana respectiva te ignora. Daca nu te regasesti in ceea ce am zis, mai citeste o data. Persoana respectiva nu te barfeste, deci nu esti ca ea.

O generatie intr-adevar ,,minune”…Cum sa nu o iubesti? Agresivitate la tot pasul, lipsa de respect, de verticalitate, pup-in-dosism si un limbaj foarte colorat la care la o adica nimeni nu ar vrea sa se identifice!

Demnitate? Caracter? Cu ce se mananca?

Dualitatea si ipocrizia sunt la moda acum!…Nu aveti pareri. Aveti insa impresii. Impresia ca traiti in democratie…Treziti-va! Voi traiti in conformism, nu democratie. Va conformati cu turma, ca sa nu se supere nu stiu cine ca aveti o alta parere sau o faceti pe rebelii si sunteti gica contra doar de-ai naiba. E atat de simplu sa gandeasca altii in locul vostru! Si e si mai simplu sa incepi sa urli si sa jignesti, decat sa porti o discutie in contradictoriu cu calmitate si, mai ales, cu argumente! Da, stiu ca e greu, ca va cam lipsesc argumentele.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

Comments are closed.