Gara Codlea va reveni la viata !

1
1.319 vizualizari
views
Gara Codlea
Gara Codlea

La mai bine de un an de când au apărut problemele, lucrările la podul de cale ferată au fost atribuite în toamna acestui an firmei Sopmet, din Bucureşti, pentru suma de 3,58 milioane de lei, fără TVA.                                                                 Constructorul a reuşit să termine reparaţiile necesare, astfel că, de mâine, circulaţia feroviară înspre Sibiu şi Braşov va fi reluată. Pentru început, pe podul de la Cârţa vor trece doar trenurile de călători, urmând ca trenurile de marfă să poată circula abia din 15 ianuarie 2011.

Gara Codlea revine la viata !
Gara Codlea

Traficul feroviar va avea restricţii

„Ne bucurăm că am reuşit să terminăm lucrările într-un timp atât de scurt, fără mari probleme. Începând de mâine, podul va fi pus în funcţiune, însă se va circula, pentru o perioadă, cu restrictii de viteză. Pot să vă spun că tot ceea ce tine de partea de structură, infrastructură şi suprastructură a fost reparat, însă podul mai are nevoie de alte câteva mici lucrări, cum ar fi vopsirea lui, care se va face în primăvara anului viitor, întrucât condiţiile nu permit acum acest lucru”, ne-a spus Silvia Marinescu, din partea firmei care  efectuat lucrările.  Inaugurarea a fost programată pentru astăzi, la ora 12.00, atunci când reprezentanţii CFR au anunţat şi ce trenuri îşi vor relua circulaţia, intre judeţele Sibiu şi Braşov. „Noi am făcut probe cu drezina încărcată şi cu călători şi cu marfă şi totul este în regulă, circulaţia se poate relua, în condiţii de siguranţă”, a declarat, din nou,  Silvia Marinescu.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. […] Gara Codlea va reveni la viata ! Mon Dec 20, 2010 18:11 pm La mai bine de un an de când au apărut problemele, lucrările la podul de cale ferată au fost atribuite în toamna acestui an firmei Sopmet, din Bucureşti, pentru suma de 3,58 milioane de lei, fără TVA.                                                                 Constructorul a reuşit să termine reparaţiile necesare, as […]

Comments are closed.