Consilierul Erwin Albu agresat in fata sediului HSR

1
827 vizualizari
views
Codlea-Promenada Iarna
Codlea-Promenada Iarna

In urma cu putin timp, consilierul Erwin Albu a fost agresat de un cetatean care, sub pretext ca cere un foc, s-a simtit ofensat de faptul ca este filmat si a devenit recalcitrant, incercand sa smulga camera video. Cum cetateanul sustine ca nu are nicio legatura cu firma Hi Speed Recovery, in fata sediului careia se efectua filmarea (vezi video), nici cu actiunea de recupereare a unei masini proaspat ridicate, aflandu-se „intamplator” prin zona, ne intrebam carui fapt s-a datorat „alergia” cetateanului, care este vizibil neintamplatoare.

Consilierul Erwin Albu sustine ca asa-zisul cetatean l-a urmarit tot timpul si ca era vadit iritat de prezenta acestuia, dar si de faptul ca filmeaza.

Acest film face parte dintr-o filmare mai lungă despre cazul ridicării unei masini din faţa casei de pe strada Laterala. Acest „cetăţean” care mă agresează, „simpatizant” al fimeri Hi Speed Recovery , m-a urmărit tot timpul cât am fost în zonă, fiind foarte, foarte iritat de prezenţa mea acolo şi de faptul că îmi permit să filmez în perimetrul „lor”…..
Cât de curând întreaga filmare!-Erwin Albu

Sursa: www.erwinalbu.blogspot.com

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. […] Consilierul Erwin Albu agresat in fata sediului HSR Mon Dec 20, 2010 17:22 pm In urma cu putin timp, consilierul Erwin Albu a fost agresat de un cetatean care, sub pretext ca cere un foc, s-a simtit ofensat de faptul ca este filmat si a devenit recalcitrant, incercand sa smulga camera video. Cum cetateanul sustine ca nu are nicio legatura cu firma Hi Speed Recovery, in fata sediului careia […] […]

Comments are closed.