Forumul German si L`antique va invita la o seara nemteasca

1
2.223 vizualizari
views

Vineri, 6 mai, incepand cu orele 20:00 , Forumul German va invita sa petreceti o seara nemteasca la L`antique (Trattoria del Zeiden). Bere si mititei la preturi promotionale, dansuri sasesti si concursuri cu premii surpriza. Organizatorii promit o noapte de pomina, cu repetarea evenimentului in fiecare luna.


Update:

Seara a debutat cu punerea in scena piesei de teatru „Boala incompatibila” de Tudor Popescu, de catre trupa de teatru GMG ESPEROM

Distributia:

VEVE – Alexandru Schiau

DIDINA – Iza Porumb

DORA – Catalina Serbu

MAESTRU – Mihai Carare

PELIN – Andrei Netejoru

Nu se astepta nimeni..  Cu localul ticsit ochi si lumea privind catre dansatorii de la Forumul German, intrebandu-se cel mai probabil cand urma sa inceapa dansul.. si.. brusc, de la o masa, VEVE a spart gheata. Piesa prezentata de tinerii actori a starnit ropote de aplauze din partea publicului codlean, o adevarata surpriza oferita de catre organizatori.

Trupa GMG ESPEROM – Boala Incompatibila

..si a continuat cu cateva dansuri specifice sasesti, carnaciori si bere la promotie. Dupa cum a declarat si Erwin Albu, astfel de manifestari care sa imbine cultura cu distractia vor avea loc in fiecare ultima zi de joi a fiecarei luni. O atmosfera placuta, un eveniment intre prieteni, pentru toti prietenii Codlei. Cu scuzele de rigoare pentru calitatea materialului si cu speranta ca data viitoare vom avea mai multa lumina, Codlea Info va invita sa vizionati cele mai frumoase momente ale serii.

Seara Saseasca la L`antique (Trattoria del Zeiden)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. A fost o seara bestiala, am regasit ceva de mult uitat, ultima piesa de teatru am vazuto prin anii ’80 si.
    Vreau sa spun ca a fost o seara plina si senzatia a fost sublima cu sceneta, dansurile sasesti, servirea, au facut toti banii. Felicitari celor care au venit cu aceasta ideie!

Comments are closed.