„Fishing for a Dream”, a II-a ediție! Eveniment caritabil

0
639 vizualizari
views

Clubul Rotary Brașov Kronstadt susținut de Rotary District 2241, alături de Compania Doripesco, în colaborare cu Fishing & Hunting Channel organizează proiectul Fishing for a dream” a II-a ediție!

Ce este „Fishing for a Dream“ ?

„Fishing for a Dream“ este un proiect Rotary Brașov Kronstadt, aflat la a doua ediție, care se desfășoară timp de două zile. El cuprinde un  eveniment sportiv, care deservește cauze caritabile, urmat de  Balul anual Rotary.

Noutatea acestei ediții:  este Rotirea de Colan a Districtului 2241 România și Republica Moldova! Unul dintre cele mai importante evenimente anuale ale rotaryenilor din cele două tări.

Scopul editiei „Fishing for a Dream“ 2021:

Acordarea unui sprijin concret în comunitate pentru a face posibilă împlinirea celor 4 cauze de interes cultural și social alese:

I.Digitalizarea arhivei Primei Scoli Românești”

Prin digitalizare vom da acces oricărui om, din orice colț de lume, la manuscrisele și documentele unice ale Primei Scoli Românești. Astfel, vom salva de la uitare si distrugere mii de cărți vechi, unice și foarte rare, care fac parte din comoara culturala romaneasca si universala

  1. “Carieră pentru viitor”

Este un proiect de susținere a educației prin care ne propunem ca tineri din Brașov să acceze gratuit sesiuni individuale de consiliere în carieră pe baza rapoartelor Harrison Assessments. Acest program ajunge la nivel personal și oferă șanse de succes pe termen lung fie cărui tânăr din program.

III.”Cea mai rapidă patinatoare

Împreună o putem susține pe brașoveanca  Mihaelei Hogas (CSM Corona Brasov) medaliata cu aur in februarie 2021 cu record de viteza la cursa de 500m( CE COMPETITIE?) in visul ei catre jocurile olimpice de la Beijing.

IV.” Muzica- vibrație universală

Prin Asociația Art Respect, 10 tineri talentați în domeniul muzical vor avea avea acces la mentori recunoscuți pentru instruire teoretică și practică în pregătirea specializată și complexă in domeniul artistic muzical.

Club Rotary Brașov Kronstadt la prima ediție a susținut cu suces trei cauze umanitare!Pentru a intra în atmosfera de atunci vă invităm să vizitați pagina: https://www.facebook.com/Fishing-for-a-dream-1008643889165747/

Evenimetul de atunci ca și acum s-a bucurat de implicarea  companiei Doripesco alături de  Fishing & Hunting Channel, cu prezența vedetelor: Bebe Cotimanis, Adrian Daminescu, Ionut Voicu, Bogdan Uritescu, Virgil Stanescu, Sorin Tofan si Adrian Tinca Coco și sponsorilor :Rampa, Tata Nitu, Galli Gallo, Amigo & Intercost.

Anul acesta suntem onorați de decizia Fishing & Hunting Channel de difuzare în 9 țări europene a competiției de pescuit din cadrul evenimentului!

Ce ne dorim?

Este să ne fiți aproape în implinirea cauzelor propuse!

Avem nevoie de suținerea voastră pentru că totul se realizează cu oameni pentru oameni!

invităm să participați:

  1. Activ în cadrul evenimentului sportiv din data de 30 iunie 2021 – relații la MariusCotoi,

 telefon  0745 791 039.

  1. Să fiți prezenți la Balul Rotary din 1 iulie 2021 – relații la Valentina Iordache, telefon 0766 770 686
  2. Să donați direct în contul:  RO61BTRLRONCRT0342943902, Banca Transilvania Rotary Kronstadt Vektor.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic