Echipa PRO România de la Codlea, întâlnire cu președintele Victor Ponta

1
2.243 vizualizari
views

Președintele PRO România, Victor Ponta, a fost prezent în cursul zilei de 16 septembrie în mai multe locații din județul Brașov. Acesta s-a întâlnit cu echipele din teritoriu și cu cetățenii brașovului deopotrivă.

Pe un trend în creștere la nivel național, Pro România promite mult și la alegerile locale, fiind bine cotat chiar și la municipiul Codlea. Echipa PRO România Codlea a avut la întâlnirea cu Victor Ponta un schimb de opinii și idei, majoritatea discuțiilor îndreptându-se spre misiunea pe care o au viitorii consilieri locali în construirea viitorului comunității din care fac parte.

PRO România este alternativa PSD, apreciază Victor Ponta, care spune că este dezamăgit de USR, care ar fi trebuit să fie alternativa pentru PNL, dar s-a depreciat în această campanie fiind foarte puțin vizibil.

Articol comandat de PRO România, Filiala Brașov, publicat de Zeiden Media Design SRL, CUI AEP: 21200010

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Ponta la Codlea ,iar Albu făcea trotuarul pe ciotul de autostradă din Râșnov…!!..are Pinocchio urmași și-n Codlea…nu contează partidul ,unul e la cum mai furăm Romania, altul la cum mai păcălim lumea….!! Feriți-va vine autostrada peste noi ..

Comments are closed.