Corina Bănoiu: Pentru viitor am pregătit proiectul Bugetarea Participativă

1
718 vizualizari
views
Sunt fiică a orașului Codlea și mă simt onorată să-mi prezint discursul în calitate de candidat pentru funcţia de Consilier Local PNL.
Am peste 30 de ani de experiență în management comercial, actualmente Manager Nealimentar într-un lanț internațional de hipermarketuri.
Familia mea, formată din Flavius, fiul meu și Constantin, soțul meu, a fost alături de mine în tot acest timp, formând un important pilon de încredere, energie și susținere.
Timp de 4 ani am lucrat în folosul orașului ca și Consilier Local din partea organizației PNL Codlea. În această perioadă, împreună cu echipa de consilieri PNL, am încercat să aducem plus valoare orașului.
 
Am propus și implementat proiectul Primul Coș al noului nascut în valoare de 1000 lei, voucher ce îl primește mămica la nașterea copilului.
 
Am reușit să câștig pentru orașul Codlea finanțarea proiectului WIFI Gratuitprin programul european WiFi4EU în valoare de 15.000 euro. Vor fi puncte de acces la internet în piețe, parcuri și spații publice prin WiFi, pe care concetățenii și turiștii le vor putea folosi gratuit. Îmi doresc ca în următorul mandat de consilier local să pot implementa acest proiect.
 
Pentru viitor am pregatit proiectul Bugetarea Participativă.
Prin proiectul Bugetarea participativă, ideile şi inițiativele comunității codlene se vor transforma în realitate.
Bugetarea participativă, urmărește îmbunătățirea calității vieții din oraşul nostru, prin încurajarea cetățenilor să se implice în definirea priorităților şi a obiectivelor de investiții din bugetul local.
Propun să fie un proces deschis, inclusiv şi transparent prin care membrii comunității se vor implica direct în formularea deciziilor privind prioritățile de cheltuire a banilor din bugetul local.
Îmi doresc ca la alegerile viitoare, din 27 septembrie, să ni se ofere șansa de a putea continua implementarea proiectelor noastre strategice pentru orașul nostru!
Doamne ajută!
Cu drag,
Corina Banoiu !
 
Articol comandat de Partidul Național Liberal, Filiala Brașov, publicat de Zeiden Media Design SRL, CUI AEP 21200012.
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. ce dacă??..oare câți mai sunt fiice sau
    fii ai codlei??..nu mai bine zicea că e româncă???… că dacă e??…se vede de la o poștă… vorba candidatului ei „dragi mei codleni”…

Comments are closed.