Doru Octavian Dumitru vine la Cetate Codlea(update foto)

0
2.333 vizualizari
views

In data de 24.06.2011, incepand cu ora 21:30 Restaurant Cetate Codlea va asteapta sa va deconectati de stresul cotidian, sa radeti si sa va destindeti intr-un show de comedie alaturi de Doru Octavian Dumitru, dupa care programul va continua in ritmurile melodiilor anilor ’70, ’80, ’90.

Pentru primele 20 de persoane inscrise, care vor sa se distreze pana dimineata,  Restaurant Cetate Codlea a pregatit si cadouri surpriza.

Informatii si rezervari:

0723.923.303 ( vodafone )
0766.656.504 ( cosmote )
0268.25 1.233 ( Restaurant Cetate Codlea )

Conducerea restaurantului reprezentata de Neculaie Andreea va multumeste si va asteapta.Doru Octavian Dumitru le-a servit codlenilor vineri, 24.06.2011, porţia de râs la Restaurantul “Cetate”. Cu sala plină, maestrul comediant a oferit spectatorilor un adevărat stand-up comedy, abordând teme de actualitate: divorţuri celebre, cuplul modern, căsătoria, shopping-ul, etc. punându-le în lumină printr-un umor de calitate care a reuşit să ne descreţească frunţile pentru 2 ore. O adevărată fabrică de râs, Doru Octavian Dumitru a părăsit sala în ropote de aplauze, nu înainte de a da autografe şi de a se poza cu fanii săi . Organizatorii ne-au mai pregătit o surpriză, o felie de muzică bună, oldies but goldies, cu Dj Jipy. Promisiunea că serile de relaxare de la „Cetate” vor continua cu spectacole toată vara a încheiat antrenantul  spectacol.

Codlea-Info vă prezintă evenimentul  în imagini, actorul, Doru Octavian Dumitru, exprimându-şi dorinţa de a nu apărea filmări, aşteptându-vă la următorul său spectacol pentru a savura o porţie de umor adevărat.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic